Просмотр полной версии : Нужен совет.
Форумчанки, хто з вас пече торти, підкажіть ось з якого питання. Яку ви використовуєте сметану або вершки для випічки і для кремів? А то щось у мене все невдалі експерименти.
Алена Зуева
03.03.2019, 00:33
Я завжди купую сметану президент 20% жирності + вершки Шеф 30%. Плюс цукор - крем виходить супер легкий, повітряний, густий. Без загустителя.
sunshine87
07.03.2019, 13:00
Автор, я ось тут купую кондитерські та кулінарні вершки https://tortino.com.ua/product-category/kondyterska-syrovyna/. З них виходить дуже ніжний і дуже смачний крем. А сметанний крем мені не подобаєтся, він виходить в кислинкою, а я таке не дуже люблю.
Сергей Елисеев
07.03.2019, 15:18
Я якось робив експерименти, і робив вершки з вершкового масла і молока, по цю тему багато всяких майстер-класів в інтернеті, якщо зацікавило, то можете поіскать.Получілось дуже непогано.
Я якось робив експерименти, і робив вершки з вершкового масла і молока, по цю тему багато всяких майстер-класів в інтернеті, якщо зацікавило, то можете поіскать.Получілось дуже непогано.
Це цікаво, але у меня велике замовлення, та експерементувати мені ніколи.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions Inc. Перевод: zCarot