Просмотр полной версии : Як створити обліковий запис для участі в Держзакупівлі онлайн?
kirillovik
18.08.2023, 16:21
Скажіть, будь ласка, як мені створити обліковий запис для участі в Держзакупівлі онлайн? Я чув про це, але не можу зрозуміти, з чого почати. Що потрібно зробити, які документи знадобляться? І де знайти інструкцію? Хочу розібратися в цьому раз і назавжди!
Для створення облікового запису для участі в Держзакупівлі онлайн потрібно виконати кілька простих кроків. По-перше, вам потрібно зайти на офіційний веб-сайт Держзакупівлі. Там ви знайдете розділ "Реєстрація" або "Обліковий запис", в залежності від оновлень сайту.
Після цього ви повинні буде ввести свої особисті дані, такі як ПІБ, контактну інформацію, ІПН тощо. Деякі поля можуть бути обов'язковими до заповнення. Також, вас можуть попросити завантажити копії документів, що засвідчують вашу компетентність та здатність брати участь в закупівлях.
Після введення інформації та завантаження документів, вам може бути надіслано підтвердження на вашу електронну пошту. Після активації облікового запису, ви зможете логінитися і подавати свої пропозиції на закупівлях. Не забудьте зберегти свої дані для подальшого використання.
kirillovik
18.08.2023, 16:23
Дуже вдячний за інформацію! Здається, все вже стає на свої місця. Але якщо виникнуть якісь питання або труднощі під час реєстрації, до кого я можу звернутися за допомогою? Чи є якесь спеціальне відділення чи контактний номер, де можна отримати консультацію?
Звісно, що так, можу порекомендувати вам відмінний ресурс для отримання більше деталей та підтримки під час реєстрації на Держзакупівлі онлайн https://www.dzo.com.ua/registration/sellers . Відвідайте цей сайт, де ви знайдете детальну інформацію щодо процесу реєстрації та участі у закупівлях. Цей ресурс надає докладний огляд кожного етапу, починаючи від створення облікового запису до подачі пропозицій на закупівлях.
На сайті ви також зможете знайти контактні дані служби підтримки, яка готова надати вам допомогу та консультації щодо будь-яких питань, пов'язаних із Держзакупівлями.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions Inc. Перевод: zCarot