PDA

Просмотр полной версии : Де подивитись на чохли для телефонів?

kirillovik
10.04.2024, 02:04
Привіт всім! Підкажіть будь ласочка мені, чи варто взагалі купляти собі чохол на айфон? Чи він просто буде псувати вигляд мого смартфону? Бо мені важливо також не зіпсувати зовнішність його.

dobronravov
10.04.2024, 02:05
Ну дивіться, якщо ви купували собі смартфон для того щоб показати що ви такий крутий і купили собі айфон, то не купляйте собі ніяких чохлів та захисних стекол, тому що ну це якось не круто.. :dontknow:

Ну серйозно, ви для чого смартфон купляєте? Для того щоб він вам якомога довше відслужив? Чи реально для того щоб їм похизуватись? Я власно одягав свій айфон через хвилину після покупки, про скло взалі мовчу, мені телефон достали та на нього наклеяли скло до активації.

kirillovik
10.04.2024, 02:07
Ну зрозуміло ж що купляючи новий айфон, я хочу їм трошки похизуватись, тим паче це новий айфон п'ятнадцять про макс на 512 гб пам'яті! Звісно ні. Просто я хочу не тільки отримувати функції телефону, а також хочу отримувати задоволення від якості свого смартфону, щоб мені було зручно його тримати в руці і щоб захисне скло не брало на себе ляпки різні.

santexnik
10.04.2024, 02:11
Ну зрозуміло ж що купляючи новий айфон, я хочу їм трошки похизуватись, тим паче це новий айфон п'ятнадцять про макс на 512 гб пам'яті! Звісно ні. Просто я хочу не тільки отримувати функції телефону, а також хочу отримувати задоволення від якості свого смартфону, щоб мені було зручно його тримати в руці і щоб захисне скло не брало на себе ляпки різні.

Якщо ви вже й хочете отримувати задоволення від використання свого смартфону, ви по перше вклали багато в покупку цього девайсу, так вкладіть ще трошки більше і купіть собі якісні аксесуари до нього. Я вам кажу як людина яка ходила з різним типок якості аксесуарів і можу сказати що краще 200 гривень переплатити та отримати щось якісне, ніж потім рік ходити як мінімум і телефон буде ще псуватись від якості аксесуару.

Я ось власно дивлюсь чохли для телефонів https://chohol.com.ua/catalog/chohli-iphone в перевіреному інтернет магазині і мені гуд. Купляю завжди захису плівку, оскільки скло на айфоні міцне, треба захистити тільки від царапок, а ось чохол я купляв прозорий, щоб не втратити гарний вигляд смартфону. Скільки ось ходжу, більше року з аксесуарами, ні телефон не зіпсував ні емоцій від використання.

https://i.postimg.cc/Xv9kkHsw-/image.png

on4ek
24.04.2024, 23:37
Привіт всім! Підкажіть будь ласочка мені, чи варто взагалі купляти собі чохол на айфон? Чи він просто буде псувати вигляд мого смартфону? Бо мені важливо також не зіпсувати зовнішність його.

Наразі чохоли не лише забезпечують захист вашого смартфона від подряпин та пошкоджень, але й можуть виглядати стильно та елегантно. Якщо вам важливо зберегти зовнішній вигляд вашого iPhone рекомендую переглянути асортимент чохлів на сайті VChehle.ua. Тут ви знайдете широкий вибір чохлів, які не лише забезпечать надійний захист, але й підкреслять індивідуальний стиль вашого смартфона. У мене зараз iPhone 15 Pro Max, уже 3 чохли купила тут:https://vchehle.ua/iphone_15_pro_max
Бажаю успішної покупки!