Просмотр полной версии : Обговорення щодо вибору добавок для спортсменів
Anichka23
17.10.2024, 14:45
Привіт, спільното! Маю питання: займаюсь спортом вже кілька років, але тільки нещодавно задумався про додаткові добавки для покращення результатів. Що варто обрати і де краще купувати якісне спортивне харчування? Не хочу витрачати гроші на даремні препарати. Можливо, хтось підкаже?
Вітаю! Якщо ти вже серйозно займаєшся спортом, то варто звернути увагу на якість добавок. Дуже важливо обирати ті продукти, які підходять під твої цілі: чи то набір м’язової маси, чи схуднення. Наприклад, для відновлення після тренувань рекомендую звернути увагу на амінокислоти та протеїн, а також подумати про креатин. Важливо, щоб всі добавки були перевірені та мали сертифікати якості. Особисто я купую на сайті https://nutrients.com.ua/ – там представлений широкий асортимент і справді якісне спортивне харчування, яке допоможе досягти своїх спортивних цілей. І головне, не забудь порадитися з тренером чи дієтологом, щоб усе було збалансовано!
Я зазвичай більше довіряю тим магазинам, де є детальні описи продуктів і сертифікати якості. Тому перед покупкою завжди перевіряю відгуки та консультуюся зі знайомими спортсменами.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions Inc. Перевод: zCarot