PDA

Просмотр полной версии : Друк наклейок онлайн

Кристина212
20.01.2025, 20:23
Привіт усім! Планую замовити друк наклейок для свого невеликого бізнесу, але зовсім не знаю, з чого почати. Хотілося б знайти надійну компанію, яка робить якісні наклейки і при цьому має зручний онлайн-сервіс для оформлення замовлень. Можливо, хтось уже має подібний досвід і може порекомендувати, де краще замовити? Особливо цікавлять поради щодо вибору матеріалу і дизайну, щоб наклейки були довговічними poyu

Маркуша33
20.01.2025, 20:55
Доброго дня! Зовсім недавно замовляв друк наклейок онлайн для рекламної кампанії, і можу порекомендувати HotPrint. У них зручний сайт – https://hotprint.ua/production/stickers, де можна швидко оформити замовлення. Мене приємно здивувала можливість вибору різних матеріалів, включаючи вінілові наклейки, які чудово підходять для зовнішнього використання. Ще одним плюсом було те, що їхні дизайнери допомогли доопрацювати мій макет, щоб він виглядав професійно. Замовляв невеликий тираж – близько 500 штук, але якість виявилася на висоті: яскраві кольори, чіткий друк і міцна основа.

Олена001
20.01.2025, 21:23
Замовляв наклейки для подарунків у місцевій друкарні, але тепер думаю спробувати онлайн-сервіси. Цікаво, чи можна замовити тестовий зразок перед друком великої партії?