PDA

Просмотр полной версии : Концепція жіночого одягу

tbes50203
20.04.2025, 13:47
Привіт усім! Зовсім недавно натрапила на бренд LuForu, і мені сподобалась їхня концепція жіночого одягу. Дуже цікаві моделі, особливо шорти. Я так розумію, що бренд акцентує увагу на комбінуванні трендів з оригінальністю? Як вам їхні шорти? Виглядають досить оригінально, але цікаво, чи дійсно зручні вони в носці? Можливо, хтось уже має досвід носіння одягу від LuForu? І що з розмірами? Зазвичай у таких брендів іноді є проблеми з розмірною сіткою.

EvanDuke
20.04.2025, 22:11
Я вже мала досвід з одягом цього бренду, і можу сказати, що https://luforu.com/katalog/nyz/shorty/ — це не просто модний український бренд, а й концептуальний підхід до моди. Вони створюють речі, які не тільки слідують останнім трендам, але й додають своє бачення стилю, що робить їх дуже унікальними. Щодо шортів, я можу поділитись своїм досвідом. Перш за все, шорти від LuForu дійсно цікаві своїм дизайном. Я маю кілька моделей, і вони завжди виглядають дуже стильно. Однак важливо зазначити, що це не просто класичні літні шорти, а скоріше частина концептуального образу. Бренд обирає нестандартні рішення в дизайні, що виглядають дуже сучасно. Наприклад, шорти можуть бути з незвичними вирізами, асиметричними лініями чи навіть із комбінацією різних текстур матеріалів, що додає певної авангардності в образ. Щодо зручності, то тут є свої нюанси. Вони, звісно, виглядають дуже привабливо на фото, але не кожен може звикнути до деяких елементів їхнього дизайну. Моделі з високою талією або асиметричними лініями можуть не підійти тим, хто звик до більш класичних і простих варіантів шорт. Тканини у LuForu, зазвичай, дуже приємні до тіла, особливо якщо йдеться про моделі з льону чи бавовни, які мають гарну повітропроникність. Влітку в них дійсно комфортно.

thiefcrazy98
21.04.2025, 13:53
Цікава дискусія! Взагалі я також помітила, що багато брендів зараз намагаються поєднувати комфорт і стиль, але далеко не кожен досягає цієї мети. Хочеться побачити більше таких українських брендів, як LuForu, які зберігають свою індивідуальність, але при цьому дбають про зручність своїх моделей. Впевнена, що такі бренди будуть ставати популярнішими, особливо серед молоді, яка цінує не тільки моду, а й ідеї, які стоять за речами.