PDA

Просмотр полной версии : Вам відомі онлайн курси з обработки фотографій?

dobronravov
29.04.2025, 22:21
Мене цікавить обробка фотографій, але я зовсім не знаю, з чого почати. Чи є онлайн-курси, на яких можна навчитись базовим та просунутим технікам редагування зображень? Яка платформа найкраща для новачків? Також хочу зрозуміти, чи варто звертати увагу на навчання в онлайн-школах або краще шукати уроки на YouTube? Можливо, у когось є досвід, хто може поділитись інформацією про курси, які варто пройти для освоєння обробки фото на професійному рівні? Як щодо порад для початківців, з яких програм варто починати?

muinoskov
29.04.2025, 22:21
Я можу порекомендувати звернути увагу на фотошколу Зелений квадрат. Це чудове місце для тих, хто хоче отримати глибоке розуміння обробки фотографій https://green4.photo/uk/retouch/ там є курси, які підходять як для початківців, так і для тих, хто вже має певні навички і хоче вдосконалити свою майстерність. Програма включає всі основні інструменти для редагування фото, таких як Lightroom, Photoshop та інші. Крім того, під час навчання ви матимете змогу працювати з реальними кейсами, що значно допоможе закріпити теоретичні знання на практиці. В фотошколі “Зелений квадрат” дуже хороший підхід до кожного учня, і викладачі завжди готові допомогти в будь-яких питаннях. Це дуже потужний старт для освоєння цієї теми.