Просмотр полной версии : Які є надійні транспортні компанії для міжнародних перевезень автобусом?
Дуже прошу поради, бо вже кілька днів шукаю, які є надійні транспортні компанії для міжнародних перевезень автобусом з України до Європи. Хто вже їздив? На що звертати увагу при виборі перевізника — комфорт, ціни, дотримання графіка чи щось ще? Дуже хвилююся, бо їду вперше сама, не хочу потрапити у халепу з сумнівною компанією. Розкажіть, будь ласка, про свій досвід і порекомендуйте перевірених перевізників.
скорпион
22.05.2025, 16:12
Я часто перетинаю кордони, і вже маю власний список надійних компаній. З власного досвіду раджу звернути увагу на AL-TRANS. У них сучасний автопарк, всі автобуси комфортабельні, обладнані кондиціонерами та Wi-Fi, що значно полегшує дорогу. Водії ввічливі, пунктуальні, а всі рейси здійснюються згідно із затвердженим розкладом, що дуже важливо, якщо маєш пересадки або важливі справи по приїзду, тому саме в них і варто купити квитки на автобус (https://al-trans.com.ua/) . Також у AL-TRANS дуже проста система бронювання квитків онлайн, можна обрати місце, а ціни цілком адекватні для таких маршрутів. Особисто я ціную, що вони відповідально ставляться до безпеки пасажирів, не перевищують швидкість і слідкують за технічним станом автобусів. Тому якщо шукаєш комфорт та надійність — рекомендую міжнародні перевезення автобусом саме з AL-TRANS.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions Inc. Перевод: zCarot