PDA

Просмотр полной версии : Под системи Eleaf iVeni

Марік
25.05.2025, 13:20
Привіт! Хто вже встиг спробувати под систему Eleaf iVeni? Розглядаю її як варіант для щоденного використання, але хотілося б почути реальні відгуки. Цікавить, наскільки зручно її носити з собою, як довго тримає заряд, чи не протікає картридж при активному користуванні. І ще важливо — як з передачею смаку?

alekseyh
25.05.2025, 13:25
Я користуюсь Eleaf iVeni вже кілька тижнів. Поки що враження позитивні: заряд тримає день точно, навіть при доволі активному використанні. Картридж не протікав, хоча я його частенько ношу в кишені. Смак передає нормально, але все залежить від рідини — з деякими він "розкривається", а з деякими ні.

kirillovik
25.05.2025, 13:30
Можу підтвердити — з рідинами результат різний. Особливо на Eleaf iVeni це помітно. Якщо взяти якусь дешеву або занадто густу — смаку майже немає, або він плоский. Та й сам девайс не всім підійде — у нього затяжка ближча до сигаретної, тому тим, хто любить вільнішу — може не зайти.

Maximus
25.05.2025, 13:35
Привіт! Хто вже встиг спробувати под систему Eleaf iVeni? Розглядаю її як варіант для щоденного використання, але хотілося б почути реальні відгуки. Цікавить, наскільки зручно її носити з собою, як довго тримає заряд, чи не протікає картридж при активному користуванні. І ще важливо — як з передачею смаку?
Привіт! Так, Eleaf iVeni — це цікава модель, і я теж довго сумнівався перед покупкою. Але зрештою вирішив замовити через онлайн вейп шоп Bambuk, бо там була хороша знижка, і ще й подарунок у вигляді флакону рідини дали. Щодо самої системи: вона справді дуже компактна, майже не відчувається в кишені. В плані смаку — Eleaf iVeni https://bambuk.org/eleaf-iveni/ справді передає його досить чітко, але тільки з якісними рідинами. Я б радив уникати занадто густих — 70/30 може бути на межі. Ще один плюс — конструкція картриджа: жодного разу не було протікання, навіть коли брав пристрій із собою в походи. У Bambuk бачив, до речі, ще й аксесуари до нього — запасні картриджі, шнури тощо. Зарядки вистачає приблизно на день при середньому парінні. Дуже зручно, що є індикатор заряду — не доводиться гадати, коли він раптово сяде.
https://i.postimg.cc/cLQZLBC6/image.png