Просмотр полной версии : Як зрозуміти, що фільтр підходить під конкретний компресор?
muinoskov
23.06.2025, 11:57
ривіт, народ! Ось така ситуація — хочу замінити фільтр на своєму компресорі, але зовсім заплутався, які взагалі бувають і який саме краще ставити, щоб і пил затримував, і повітря не стримував. Багато всього навипускали, ціни різні, а толком ніде немає нормальних пояснень, що і для чого. Хто недавно міняв, поділіться досвідом: як зрозуміти, що фільтр підходить під конкретний компресор і на що взагалі дивитись при виборі? І як часто міняти, щоб не нашкодити техніці?
Liannabelle
23.06.2025, 11:57
Ой, я з чоловіком теж нещодавно з цим мучилась! Він у нас професіонал з ремонту компресорів, і перше, що сказав — не всі фільтри однакові, треба дивитись на якість матеріалу, розмір і сумісність. Ми перепробували пару варіантів, поки не знайшли хороший — він реально затримує дрібний пил, і компресор не шумить так сильно. І міняти треба вчасно, бо забитий фільтр вбиває продуктивність. Тож порада — шукайте перевірені фільтри, і не женіться за супер дешевими, а то потім і ремонт дорого вийде.
А підкажіть, де ви купували? Просто я теж боюсь нарватися на підробку чи непідходящий фільтр. До речі, у мене компресор марки, що не найпоширеніша, і до неї складно знайти запчастини. Чи є сенс брати універсальні фільтри, чи краще саме оригінальні? І як зрозуміти, що фільтр саме оригінальний, а не дешевий китайський замінник?
kirillovik
23.06.2025, 11:59
Хлопці, у мене був схожий досвід, і я довго шукав, де купити справді якісні фільтри для компресорів https://ultrafilter.com.ua/catalog/filtry-kompressora-i-vakuumnogo-nasosa/ , щоб не натрапити на підробку і не переплачувати. Врешті-решт знайшов чудовий інтернет-магазин «Ультрафільтр», там великий вибір фільтрів для компресорів і вакуумних насосів, і все детально описано, включно з розмірами та сумісністю з різними моделями. Замовляв саме там — доставили швидко, товар оригінальний, якість на висоті. Дуже зручно, що є фільтри під будь-які задачі й бренди. Якщо не хочеш потім платити за ремонт, краще брати у перевірених продавців, а не з ринку. Загалом рекомендую всім, хто шукає хороші фільтри для компресорів, звернути увагу на «Ультрафільтр», там реально можна підібрати те, що потрібно, без зайвих проблем.
https://i.postimg.cc/J7KbqBSy/19-06-2025-214322.jpg
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions Inc. Перевод: zCarot