PDA

Просмотр полной версии : Послуги психолога

Bifus
23.06.2025, 13:02
Останнім часом часто ловлю себе на думці, що хочу поговорити з кимось, хто зможе вислухати без оцінок і дати фахову пораду. Є багато спеціалістів, але хочеться знайти саме того, з ким буде комфортно і по-справжньому ефективно. Чи можете порекомендувати психолога, з яким у вас був позитивний досвід?

sasha9
24.06.2025, 15:04
Пам’ятаю, як довго я вагалася, перш ніж звернутися до психолога. Здавалося, що все можна вирішити самотужки, але на душі було так важко, що я почала втрачати сили і радість життя. Коли я знайшла сайт цього психолога, психотерапевта у Запоріжжі Лебедєву Тетяну https://psiholog-lebedeva.com/ вирішила зробити перший крок і записатися на консультацію. З перших хвилин зустрічі відчула підтримку і розуміння, яких мені так не вистачало. Психолог допомогла мені розібратися в моїх переживаннях, навчила помічати свої емоції і приймати їх без страху. Завдяки цим сесіям я змогла побачити ситуації під новим кутом і зрозуміти, що мої проблеми не такі страшні, як здавалися раніше. Найголовніше — це те, що тепер я вчуся піклуватися про себе і не залишатися наодинці зі своїми думками.