Просмотр полной версии : Пиво Guinness
Хочу купити пиво Guinness для невеликої вечірки з друзями. Де в нас можна взяти, щоб не натрапити на підробку? Я вже обійшов пару супермаркетів, але всюди порожньо. Думаю, може простіше одразу замовити, але не знаю де саме.
Я колись шукав — не скрізь знайдеш. У супермаркетах буває, але не завжди, і ціна трохи кусається. Мені ще здається, що в різних партіях смак може трохи відрізнятися. Чув, що краще брати імпорт офіційний, тоді точно буде те, що треба.
Я чув, що Guinness часто завозять офіційно, але в невеликих кількостях. Тому треба або встигнути, або брати онлайн, бо там частіше є в наявності. Мій знайомий теж замовляв через інтернет і казав, що так спокійніше – знаєш, що отримаєш справжній товар. А якщо в магазинах – то буває, що залежується на складах.
Я чув, що Guinness часто завозять офіційно, але в невеликих кількостях. Тому треба або встигнути, або брати онлайн, бо там частіше є в наявності. Мій знайомий теж замовляв через інтернет і казав, що так спокійніше – знаєш, що отримаєш справжній товар. А якщо в магазинах – то буває, що залежується на складах.
Я теж довго шукав, бо люблю саме Guinness https://maudau.com.ua/category/pyvo/product_brand=guinness а не всякі аналоги, і в результаті замовляв через інтернет-магазин Маудау. Сервіс реально на рівні: все чітко, доставка швидка, пляшки запаковані без жодних пошкоджень, ще й вибір нормальний – не тільки Guinness, але й інші цікаві позиції. Мені сподобалося, що все прозоро – товар оригінальний, дата свіженька, замовляв кілька разів – жодного разу не підвели. Ще дуже приємно, що менеджери завжди на зв’язку: якщо щось не зрозуміло чи потрібна порада, можна написати прямо в чат, і швидко відповідають.
Один раз я зробив замовлення пізно ввечері, думав, що відповіді не буде аж до ранку, але вони все підтвердили за пів години. Пакування взагалі окрема тема – реально на совість, все обмотано, ні одна пляшка не пошкодилася, а для мене це важливо, бо мав негативний досвід із іншими магазинами, де приходив товар з побитою тарою. У цьому магазині жодного разу такого не було, тому сміливо рекомендую.
https://i.imgur.com/nhYMUa0.png
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions Inc. Перевод: zCarot