ForumNews


Новости Днепропетровска и Украины

На Дніпропетровщині затримано банду замовних вбивць та грабіжників

На Дніпропетровщині затримано банду замовних вбивць та грабіжників

21 июля
15:12 2017

На Дніпропетровщині затримано банду замовних вбивць та грабіжників

21 липня стало відомо, що на Дніпропетровщині правоохоронці затримали банду із п'яти осіб, які займалися розбійними нападами та виконали замовне вбивство. Про це під час прес-конференції повідомив в.о. начальника Головного управління Національної поліції у Дніпропетровській області Олег Грозь, передає Дніпроград.
30 травня в Нікополі невідомі зловмисники застрелили двох чоловіків, скоїли замах на життя жінки і зникли на машині однієї з жертв. Повідомляється, що під час нападу злочинці використовували перероблений карабін "Сайга" та пістолет Макарова із глушником.
"Співробітниками Національної поліції, СБУ та прокуратури була проведена велика робота. Під час слідчих дій ми змогли розкрити декілька злочинів, вилучити багато зброї, але всі ці випадки не були пов'язані із жахливим злочином у Нікополі. Загалом, ми все ж вийшли на банду та разом із спецпідрозділом КОРД затримали усіх її учасників", — повідомив Олег Грозь.
Після затримання один із правопорушників розповів, що вбивство нікопольського підприємця Миколи Бондаренка було замовним. Злочинці отримали за виконання роботи 5 тис. доларів.
"Проте, грошей грабіжниками було замало, і вони спробували вдертися до будинку вбитого. Там перебувала його жінка, яка встигла закрити двері та викликати швидку і поліцію", — додав посадовець.
Грабіжники вирішили так просто не здаватися та повернулися до будинку через декілька днів. Було викрадено чимало матеріальних цінностей, але грошей там вже не було.
Зазначається, що до складу банди входили жителі Червоногригорівки та Дніпра. Усі вони прості робітники, але один — у минулому співробітник поліції. Зброю та речові докази вилучені. Злочинцям загрожує від 10 років позбавлення волі до довічного ув'язнення.

Автор: Антон МОРОЗ

Share

Статьи по теме

Последние новости

6:33 Ракетний удар РФ зруйнував ємності з агропродукцією в порту Південний

Читать всю статью