ForumNews


Новости Днепропетровска и Украины

Прикордонники викрили канал продажу жінок з Дніпропетровщини у сексуальне рабство

Прикордонники викрили канал продажу жінок з Дніпропетровщини у сексуальне рабство

21 июля
16:14 2017

Прикордонники викрили канал продажу жінок з Дніпропетровщини у сексуальне рабство

У Запорізькій і Дніпропетровській областях діяв канал вербування жінок з подальшим «продажем» в Ізраїль, для занять проституцією. Про це повідомили у Держприкордонслужбі, передає Дніпроград.

Цей канал міжнародної торгівлі людьми викрили в Дніпропетровській області. Жінок переміщали в ізраїльське місто Хайфа. Торгівлю організували чоловік і жінка 1960 і 1968 народження, жителі Запорізької області.

«Використовуючи уразливий стан потенційних жертв, злочинці вербували і утримували жінок в місцях публічного змісту, де вони надавали сексуальні послуги. Дівчат підшукували через оголошення в мережі Інтернет, пропонуючи роботу в сфері надання ескорт-послуг», — розповіли в Держприкордонслужбі.

Вікова категорія майбутніх сексуальних рабинь була від 18 до 35 років. Злочинці набирали жінок з Дніпропетровської та Запорізької областей. Після оформлення всіх відповідних документів їх в подальшому переправляли через аеропорти Запоріжжя, Харкова і Києва до Ізраїлю. За кожну «жертву» зловмисники отримували від 500 до 1000 доларів США.

На території Ізраїлю дівчат змушували надавати сексуальні послуги, всі кошти, які були «зароблені» в сексуальному рабстві, відбирали сутенери, а самі жертви не могли повернутися на батьківщину.

Автор: Дарина ТВАРА

}

Share

Статьи по теме

Последние новости

    Росіяни вночі та вранці обстріляли шість ОТГ Сумської області

8:31 Росіяни вночі та вранці обстріляли шість ОТГ Сумської області

Читать всю статью