Просмотр полной версии : утеплювач
ВасилисаИвановна
25.01.2020, 18:02
Доброго дня, форумчани і форумчанки. Таке питання - може хтось знаэ чим можно утеплити дачу із старої цегли. В мене родичі хочуть свою дачу переробити під жилий будинок, щоб жити за містом на дачі.
Жучка-Бучка
25.01.2020, 18:02
Кажуть непогано утелювати пенополіуретаном, це будівельна піна, просто у великій кількості, в нас у сусідів дім так утеплювали, приїхала бригада із спеціальним обладнанням і за пару днів все зробили, правда недешеве це задоволення.
ВасилисаИвановна
25.01.2020, 18:03
Я звісно скажу їм про такий спосіб, але не думаю, що таке їм по гаманцю буде. Родичам би такий матеріал щоб подешевше і щоб можна було самостійно утеплювач класти. У них режим жорсткої економії.
Янина Рудько
25.01.2020, 18:04
Чоловік в прошлому році, утеплював горище в домі у свекрухи, замовляли базальтову мінеральну вату, це дуже хороший утеплювач і працювати з ним просто. Чоловік поприбивав брус і між ним укладав ватні плити - нічого складного. Замовляли на сайті ПанТепло - panteplo.com.ua/
Жаннэтта
25.01.2020, 18:05
А ми теж мінеральні вату купували, тільки ми брали спеціальну для утеплення сауни, чоловік збудував колись, а до утеплювача руки все не доходили. Це дійсно дуже простий в роботі матеріал.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2026, vBulletin Solutions Inc. Перевод: zCarot