PDA

Просмотр полной версии : Покупка авто

Имбирная
31.01.2020, 11:17
Мені потрібно терміново ваша допомога і тому – вирішила написати, щоб проконсультуватися та запитати. З якою компанією по продажі автомобілів в Америці треба співпрацю вести? Буду вдячна за будь-які відповіді.

Сладенькая
31.01.2020, 11:59
Мені потрібно терміново ваша допомога і тому – вирішила написати, щоб проконсультуватися та запитати. З якою компанією по продажі автомобілів в Америці треба співпрацю вести? Буду вдячна за будь-які відповіді.

Можу вам порадити скористатися допомогою компанії, яка пропонує купити з доставкою на дім недорогий автомобіль. Я саме так і зробила, вдалося зекономити свій час, а також гроші і раджу вам калькулятор розмитнення авто з США продивитися тут carfast.express/customs бо карфаст экспресс пропонує вирішити питання з покупкою машини дуже швидко. Усього 15 хвилин я витратила на ознайомлення з інформацією, яка представлена на сайті і покупкою машини, тому усе у ваших руках, пам’ятайте про це.

Moath
30.05.2023, 11:08
Забезпечте собі мінімальну оцінку митного очищення вашого автомобіля - всього від 150 $. У компанії Sea Way ви зможете скористатися повним спектром послуг з rastamozhka.com/uk/rozmitnennya-avto-odessaрозмитнення авто з США, починаючи з придбання автомобіля на аукціоні й закінчуючи його реєстрацією.
Компанія здійснює відеофіксацію вашого автомобіля в порту для забезпечення його збереження, а також пресонал надасть всі необхідні документи для митного реєстру автомобілів.