PDA

Просмотр полной версии : Продвижение seo сайта

mackz
04.02.2021, 18:35
Всем здравствуйте. Нам срочно нужно было сделать isupport.kz/promotion]продвижение сайтов в самые верхние позиции как поисковика google так и Yandex. И не знали даже кого выбрать и вот решили обратиться в iSupport. У них у самих сайт в топе что нам и понравилось, и нашим сайтом они занялись быстро, что очень порадовало. Все остальные сомнительные были и не стали с ними связываться. Но может вы знаете еще хорошие компании но мы вам написали мало ли прогодится

Karinas
04.06.2023, 19:14
Вітання! У мене теж проблема з просуванням сайту, багато моїх колег рекомендують аудит сайту, що це таке? Де б я міг замовити аудит?

denzelll
05.06.2023, 15:38
Привіт! Аудит сайту - це аналіз його ефективності, включаючи оцінку його структури, контенту, посилань, швидкості завантаження та іншого. Це допомагає виявити проблеми, які можуть заважати його просуванню. Я колись замовляв аудит сайту від компанії "SEOBanda". Вони детально проаналізували мій сайт і дали корисні рекомендації, які допомогли мені покращити його рейтинг. Ось посилання на їхню сторінку www.seobanda.com/uk/services/audit-sites/ . Сподіваюсь, це допоможе вам!

Evelyn
01.08.2023, 18:31
Я знаю моя подруга працює також SEO спеціалістом, їх компанія Netrocket.pro
Також можуть допомогти з аудитом і не тільки