PDA

Просмотр полной версии : Потрібен планшет

брауни
26.09.2021, 13:29
І так ми вирішили, що будемо поки жити на дачі, знову починає зростати кількість хворих і тому ми не плануємо до міста. Проблема лишень в тому як правильно організувати навчання дитині, він ще не школяр та має заняття з англійської та підготовка до школи. Який гаджет обрати, планшет буде нормлаьно?

Antosya
26.09.2021, 13:31
А може краще всього відразу дивитись ноутбук? Це більш постійний гаджет, який точно буде корисним при навчанні, вам тільки потрібно оприділитися з характеристиками і вирішити який саме купувати, мені здається, що варіантів багато є.

walera
26.09.2021, 13:32
Та ні, з ноутом дитині буде не так зручно, як з планшетом, тому раджу щось дивитись з гарних виробників: самсунг, леново чи яблуко.

безина
26.09.2021, 13:37
Та ні, з ноутом дитині буде не так зручно, як з планшетом, тому раджу щось дивитись з гарних виробників: самсунг, леново чи яблуко.
Реально погоджуюсь з цією пропозицією, адже для навчання дитини куди краще обирати щось максимально зручне. Тому якщо у вас є можливість я вам раджу поглянути на планшет Apple iPad mini 2021 rozetka.com.ua/ua/planshet-apple-ipad-mini-2021-wi-fi-plus-cellular-256gb/g41557933/rozetka.com.ua/ua/planshet-apple-ipad-mini-2021-wi-fi-plus-cellular-256gb/g41557933/ Не дивлячись на свій зручний розмір, в ньому є безліч потрібних характеристик, які зроблять навчання максимально комфортним.
Крім цього зараз на сайті Розетки крута ціна, такої ще точно не було, та і кольори корпусу гарні, такі точно сподобаються і дитині, і дорослому.
content.rozetka.com.ua/goods/images/big_tile/224013179.jpg

kirillovik
09.02.2023, 16:51
Ой, сейчас столько вариантов разных, в первую очередь нужно от бюджета отталкиваться. Мне нравится iPad, хочу себе именно его купить, сейчас рассматриваю модели. Подскажите магазины, где купить лучше?

alisaa
09.02.2023, 16:52
Выбирая планшет или смартфон я первым делом обращаю внимание на технические характеристики.
Для меня это очень важно, потому что я использую их для работы. Именно поэтому мой выбор упал на планшет Apple iPad Pro M2 skay.ua/164-ipad/modelnaya_linejka-ipad_pro_m2_2022/ с 8-ядерным процессором. Это 4 ядра производительности и 4 ядра эффективности. Планшет оснащен 8Гб оперативной памяти. Что сказать, это пушка.* В магазине Skay и для себя можете купить.

Днепрянка
13.04.2023, 00:05
Может кто-то покупал mystery box ? Говорят там гаджеты попадаются в подарок .

OstrovOk
13.04.2023, 00:16
Может кто-то покупал mystery box ? Говорят там гаджеты попадаются в подарок .

На самом деле mystery box - это и прада классная тема . Можете поближе ознакомиться ивсе таки попробовать купить мистери бокс crazybox.net/ . Насколько я знаю, то в mistery box может попасться и планшет, любые гаджеты и даже очень дорогие . Если уже имеются мысли, думаю стоит пробовать купить мистери бокс .