PDA

Просмотр полной версии : Заказать недорого пиццу

Vlad007
18.01.2022, 14:45
Хэллоу! Нахожусь сегодня в Киеве, буду еще пару дней. Где можно пиццу недорогую заказать?

Visca
18.01.2022, 17:23
Есть сейчас очень хорошие скидки на одном сайте, где я уже неоднократно заказывала, когда в столице была. Обратите внимание на акции пицца Киев mamamia.ua/ru/dealsmamamia.ua/ru/deals. Тут очень неплохие цены, а сама пицца невероятно вкусная. Есть большой выбор разных видов, с разной начинкой.

Милания
20.02.2022, 11:07
Спасибо за совет. Только сегодня с мужем поговорили, что нужно пиццу на вечер заказать.

Namik
20.02.2022, 11:35
Я заказываю в Ninja Pizza. Тут вкусно, заказы доставляются своевременно, и есть моя любимая проволоне пицца ninjapizza.com.ua/product/provolone-cheese-meatball-pizza В ней много сыра, нежнейшие митболы из телятины, шпинат, сочные помидоры. Тесто классное, мне даже бортики нравятся. Цена пиццы нормальная, заказываю часто.

зубник
21.09.2022, 20:21
Я обожнюю завжди смакувати в різних містах піцею, всі смаки для мене різні

безина
21.09.2022, 20:24
От добре коли все саме так, але ви не врахували деякі деталі! Ну от чи знаєте ви, що потрібно аби була швидка в піци доставка treba.pizza/treba.pizza/ Ну от просто як смакувати, коли вона холодна? От тому і обираю я аби реально швидко привезли і смачно було. А ще дуже люблю експерименти і тому весь час обираю щось нове.

Mersx
15.05.2023, 13:57
Мы сейчас в Одессе отдыхаем. Не подскажете где у них хорошо пиццу готовят?

Faina
15.05.2023, 18:43
Мы сейчас в Одессе отдыхаем. Не подскажете где у них хорошо пиццу готовят?

На сайте «Ресто-Престо» можно оформить заявку на доставку суши или пиццы в Одессе resto-presto.com.ua/pizza/resto-presto.com.ua/pizza/ Мы каждый год там отдыхаем, и всегда именно в этом ресторане заказываем эти вкусняшки. Готовят они превосходно, и уровень сервиса европейский. Так что смело можете выбрать там все что нравится, привезут быстро.
resto-presto.com.ua/image/cache/catalog/tovars/domashnjaja1-800x533.jpg

red_pepper
31.05.2023, 00:19
Якщо зацікавить перевірена доставка піци в Тернополі, то раджу Sushi Pizza 39 sushi-pizza39.com.ua/pizzza/sushi-pizza39.com.ua/pizzza/ . Начинки на будь який смак: м'яні, сирні, овочеві, з морепродуктами. Доставка завжди в указаний час. Привозять в термосумках, тому піца ніби щойно з печі. Смакота.
sushi-pizza39.com.ua/image/cache/catalog/pizzaphoto2022/whiteone/kurkadorblju-500x500.jpg

Sundexx
04.08.2023, 12:45
Настрій зіпсувався? Без проблем, є рішення – "www.emily.com.ua/Emily" піца! Замовила собі "Чотири сири" і ніколи не жалкувала про свій вибір. Ці смаки відновлюють позитивну енергію і заряджають на увесь день! Дякую "Emily" за надзвичайно смачні моменти!

Huha
28.11.2023, 19:40
Якщо вам колись доведеться побувати в Сумах - замовте в Креветці піцу krevetka.sumy.ua/pizza/ Ви правда не пошкодуєте! Тісто і начинка, наче просто з італійського ресторану. Дуже смачно!

Виктория Кожухова
22.12.2023, 16:56
так саом люблю піцу купувати

Виктория Кожухова
22.12.2023, 16:56
вона мені вже готова ну дуже добре смакує

Ванда Николаевна
23.12.2023, 13:43
от і мені так само

Ванда Николаевна
23.12.2023, 13:44
тому найчастіше собі саме таку піцу і купую

Ванда Николаевна
23.12.2023, 13:46
Я обожнюю завжди смакувати в різних містах піцею, всі смаки для мене різні

І мене так само подібні гастрономічні експерименти робити)) Ось на минулих вихідних у Львові були, в родичів декілька днів гостили, то піцу замовляли через mapizza rivnepost.rv.ua/news/zruchna-ta-shvidka-dostavka-pitsi-z-mapizzarivnepost.rv.ua/news/zruchna-ta-shvidka-dostavka-pitsi-z-mapizza . Дуже вона мені сподобалась! Навіть зловила себе на думці, чому в нас в Дніпрі таку смакоту не роблять... От згадала зараз про цю піцу і в мене вже слинка потекла))

Виктория Кожухова
23.12.2023, 14:10
Прикольно....А я у Львові ще ні разу не була і піци відповідно там ні разу не пробувала....