Просмотр полной версии : Техніка для саду
Liannabelle
25.06.2022, 14:38
Привіт! Хто може підказати, де краще вибирати техніку для садового господарства. Треба кущорізи, газонокосарки, зрошувачі. Буду вдячна, якщо порадите хороший онлайн ресурс для вибору такої техніки та обладнання.
vladisla
25.06.2022, 14:40
Доброго дня. Можу поцікавитись у нас на роботі. Колеги часто закупляють таку техніку для нашого акрокомплексу.
alekseyh
25.06.2022, 14:43
Доброго дня. Можу поцікавитись у нас на роботі. Колеги часто закупляють таку техніку для нашого акрокомплексу.
Якщо можете, запитайте ще, де купують якісну грунтообробну техніку, якщо займаються ще й таким придбанням ) Бо дуже треба культиватори високої якості. Дякую )
Привіт! Хто може підказати, де краще вибирати техніку для садового господарства. Треба кущорізи, газонокосарки, зрошувачі. Буду вдячна, якщо порадите хороший онлайн ресурс для вибору такої техніки та обладнання.
Вітаю! Можу вам порадити ту інтернет-платформу, яка співпрацює з крупними виробниками сільськогосподарської техніки різних направлень.
Там є багато обладнання і технічних засобів для догляду за садовими територіями та газонами.
Ми через них замовляли зрошувачі та газонокосарки. Agriline Україна agriline.ua/ дуже ретельно перевіряє виробників, з якими веде співробітництво. Пропонують лише якісну техніку для ведення с/г робіт.
agriline.ua/img/s/teh***a-dlya-sadu-ta-gorodu-gazonokosarka-MATEV-MOW-HM-160-FM---1621427776479260049_common--21051915361082857800.jpg
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2026, vBulletin Solutions Inc. Перевод: zCarot