Просмотр полной версии : Вас влаштовує ваша зарплатня?
Виктор Евтушенко
08.12.2023, 14:41
Вітаю всіх! Сьогодні хочу поспілкуватися про зарплату. Чи задоволені ви своєю поточною зарплатою, чи маєте бажання заробляти більше? Просто цікаво, оскільки останнім часом стикаюсь с тим, що мене критикують за низьку зарплатню, тож був би радий вислухати ваші думки, стосовно цього питання
Иван Максимов
08.12.2023, 16:40
Як на мене, я щасливий зі своєю зарплатою. Вона дозволяє мені задовольняти основні потреби, але, звісно грошей ніколи не буваж багато. Але часто думаю, може, краще зосереджуватися на задоволенні від роботи, ніж тільки на зарплаті. А по грошах....ну то я можу інколи зайти й пограти point-loto.net.ua/pointloto й там оторимати досить солідні суми. Як на мене, як для людини яка живе сама - гроші взагалі не головне. Не такі вже великі в мене витрати, якщо ви зрозуміли про що я звичайно
Игорь Дмитрук
08.12.2023, 18:33
Для мене це завжди актуальна тема. На жаль, моя зарплата не дуже велика, і часто доводиться тягнутися до наступного виплатного періоду. Маю бажання заробляти більше, щоб мати можливість комфортно жити і, можливо, навіть заощаджувати на щось.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2026, vBulletin Solutions Inc. Перевод: zCarot