Просмотр полной версии : Сантехника
Где лучше купить смеситель для умывальника в нашем городе?
Висюлька
17.06.2024, 10:18
Лучше всего купить смеситель для умывальника на сайте truber.com.ua/ru/smesiteli-dlya-rakoviny/truber.com.ua/ru/smesiteli-dlya-rakoviny. Здесь представлены смесители различных брендов и моделей, среди которых вы легко найдете подходящий вариант. Я доволен качеством товаров и обслуживания на этом сайте.
Тося Авраменко
14.08.2024, 17:29
Хочу змінити меблі та сантехніку у ванній кімнаті, але не знаю, з чого почати. Як обрати оптимальний набір меблів та сантехніки, щоб усе гармоніювало? Може, є якісь конкретні моделі, які варто розглянути?
Я б радив почати з визначення стилю, який вам подобається. Компанія Артесан artesan.ua має широкий вибір різних колекцій сантехніки та меблів для ванних кімнат – від класики до сучасних мінімалістичних рішень. Якщо ванна невелика, подивіться на компактні рішення з вбудованими шафами та умивальниками. Дуже подобаються їхні підвісні меблі – виглядає стильно і практично. Обираючи, не забувайте про поєднання кольорів та матеріалів. Краще спочатку скласти план або звернутися за консультацією до дизайнера – вони допоможуть підібрати все так, щоб виглядало гармонійно.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2026, vBulletin Solutions Inc. Перевод: zCarot