Просмотр полной версии : Накрутка підписників в Тік Ток
Elvira.ya
12.02.2025, 03:40
Веду TikTok-акаунт вже кілька місяців, але просування йде повільно – навіть цікаві відео не завжди набирають багато переглядів. Чула про сервіси для накрутки підписників, але боюся отримати ботів або навіть блокування. Хто пробував такі методи? Чи дійсно вони працюють і не шкодять акаунту?
xaliskaxpetr
12.02.2025, 04:12
Веду TikTok-акаунт вже кілька місяців, але просування йде повільно – навіть цікаві відео не завжди набирають багато переглядів. Чула про сервіси для накрутки підписників, але боюся отримати ботів або навіть блокування. Хто пробував такі методи? Чи дійсно вони працюють і не шкодять акаунту?
У мене теж спочатку був такий страх, але після довгих пошуків вибрала LikeStorm likestorm.com.ua/kupiti-pidpis***iv-tiktok/ і залишилася задоволена результатом. Вони працюють безпечно, підписники не боти, а реальні користувачі, які навіть залишають лайки та коментарі. Просування відбувається поступово, тому TikTok не сприймає це як підозрілу активність. Після цього алгоритми почали краще просувати мої відео, і органічні перегляди зросли в рази. Якщо хочеш безпечний спосіб розкрутки, можу рекомендувати LikeStorm – перевірено на власному досвіді.
ЮличкаКим
24.03.2025, 11:52
А как можно свой телеграмм канал продвинуть более быстро?
Я через телеграм продаю товары, поэтому мне важна раскрутка, в этом вопросе я обратилась к профи, у них была заказана накрутка просмотров телеграм redboost.com.ua/ru/telegram-post-views/redboost.com.ua/ru/telegram-post-views/ , на сайте есть описание услуг и при этом тарифы, к работе профи приступили быстро и главное результат не заставил себя ждать, сейчас количество продаж в разы увеличилось
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2026, vBulletin Solutions Inc. Перевод: zCarot