PDA

Просмотр полной версии : Як бабуся Єлизавета Андріївна допомогла мені повернути чоловіка і врятувала сім’ю

Катерина ДД
06.05.2025, 21:35
Мені не хочеться вдаватись до гучних слів, але правду сказати мушу — якби не ця бабуся, я, мабуть, залишилась би сама.
У мене з чоловіком було гарне життя: діти, дім, все складалось непогано. Але останнім часом почала помічати, що він став відстороненим. Часті затримки на роботі, холод у стосунках, небажання говорити. Я спершу думала — втома, але серцем відчувала, що щось не так.
Потім я дізналась правду — в нього з’явилась інша жінка. Молода, нахабна, і, як виявилось пізніше, вона ще й зверталась до «чорних» людей, щоби прив’язати його до себе. Після цього він просто зник із нашого життя. Мовчки пішов, ніби викреслив усе.
Я довго плакала. Потім була злість. Потім повна порожнеча. Ніхто не міг мені допомогти, навіть близькі. Я звернулась до бабусі Єлизавети Андріївни — про неї я почула від жінки в інтернеті, яка писала, що ця бабуся врятувала її родину.
Я просто сказала правду. Розповіла, що чоловік пішов, що діти плачуть ночами, що я відчуваю якийсь жах у будинку. І вона взялась допомогти. Вона працювала зі мною кілька днів. Я це відчувала навіть фізично — стало легше дихати, пропала тривога, в домі стало світліше, навіть запахи змінились.
Через деякий час чоловік почав виходити на зв’язок. Говорив, що сам не розуміє, що з ним було. Сказав, що снився дім, діти, я. Через місяць повернувся. Прийшов сам, попросив пробачення. І сказав, що відчуває, ніби прокинувся після якогось сну.
Я щиро вірю: те, що зробила та жінка, яка відбила його — це було злісне втручання. І тільки бабуся змогла це зняти. Вона не робить зла, вона працює світлом, молитвами. Вона повертає те, що належить по праву.
Я вдячна їй до кінця життя. Вона зберегла мій дім, мою сім’ю, моє материнське серце. А ще — вона дуже спокійна і добра, з нею легко говорити, як з рідною.