PDA

Просмотр полной версии : Оцінка старовинного посуду

Tallis
17.09.2025, 01:51
Доброго дня! У мене вдома зберігся набір порцелянових тарілок із золотим оздобленням, які ще бабуся берегла як сімейну цінність. Я не можу визначити їхній вік та ціну, але річ виглядає дуже старою і, мабуть, колекційною. Чи реально зараз знайти спеціалістів, які онлайн допоможуть визначити справжню вартість такого посуду, щоб зрозуміти, чи має сенс його оцінювати?

xaliskaxpetr
17.09.2025, 02:55
Доброго дня! У мене вдома зберігся набір порцелянових тарілок із золотим оздобленням, які ще бабуся берегла як сімейну цінність. Я не можу визначити їхній вік та ціну, але річ виглядає дуже старою і, мабуть, колекційною. Чи реально зараз знайти спеціалістів, які онлайн допоможуть визначити справжню вартість такого посуду, щоб зрозуміти, чи має сенс його оцінювати?

О, знайома історія))) Я теж нещодавно мала подібне питання щодо старовинного посуду. Зверталася до антикварного дому "Копі" kopi.com.ua/ і залишилася приємно здивована сервісом. Вони працюють дистанційно: достатньо зробити чіткі фото предметів з різних ракурсів та надіслати опис стану. Фахівці швидко відповіли, вказали орієнтовний період виготовлення, стиль, а також пояснили, що найбільше впливає на цінність — збереження розпису, відсутність тріщин та клеймо виробника. Було дуже зручно отримати кваліфіковану оцінку, не виходячи з дому. Якщо хочете чесну думку професіоналів, то "Копі" можу сміливо порадити.