PDA

Просмотр полной версии : Де можна замовити гранітні столи чи елементи декору?

xaliskaxpetr
19.09.2025, 01:36
Привіт усім! Підкажіть, будь ласка, де реально замовити вироби з граніту для дому чи подвір’я? Мене цікавлять столи, а також декоративні елементи на кшталт балясин чи перил. Хотілося б знайти компанію, яка працює з натуральним каменем, робить все під заміри клієнта та гарантує якість. Можливо, хтось уже замовляв і може порадити перевіреного виробника?

milana.svetlova
19.09.2025, 02:47
Привіт усім! Підкажіть, будь ласка, де реально замовити вироби з граніту для дому чи подвір’я? Мене цікавлять столи, а також декоративні елементи на кшталт балясин чи перил. Хотілося б знайти компанію, яка працює з натуральним каменем, робить все під заміри клієнта та гарантує якість. Можливо, хтось уже замовляв і може порадити перевіреного виробника?

Я замовляла такі вироби і можу поділитися своїм досвідом — замовити гранітні столи та балясини в www.solid.net.ua«Solid» – майстерність та якість на роки, адже результат перевершив усі мої очікування. Вони зробили індивідуальний проєкт, підібрали колір і фактуру каменю саме під мій інтер’єр та екстер’єр, і виконали роботу з неймовірною точністю. Стіл виглядає дуже солідно, балясини на сходах додають елегантності, а головне — все відчувається міцним і надійним. Ціни адекватні, сервіс уважний, і ще є офіційна гарантія, що додає впевненості.