Ivan Rozhkov
27.09.2025, 19:13
Хлопці, хочу поділитися своїм досвідом, може комусь стане в нагоді. Я вже давно займаюся ремонтом і трохи будівництвом у себе на подвір’ї, та з часом накопичується дуже багато залишків різних матеріалів. Найбільше проблеми виникає з кольоровим металом — мідь від старих проводів, латунь, алюмінієві профілі. Лежить це все без діла, займає місце, і викинути шкода, бо ж воно має цінність. Довго думав, куди все це подіти, і знайомий порадив пошукати прийом металобрухту в Харкові. Скажу чесно, не одразу довірився, бо багато хто намагається занизити ціну. Але знайшов нормальний варіант це Прийом кольорового металу Харків metallolom.kh.ua/categories/non-ferrous-metalmetallolom.kh.ua/categories/non-ferrous-metal здав там кілька разів і залишився задоволений. По-перше, чесно зважують при мені, без усіляких хитрощів. По-друге, гроші віддають одразу на місці, без затримок. А ще дуже сподобалося, що персонал ввічливий і все пояснює нормально, без зайвих розмов. Тепер, коли збираю якісь залишки після роботи чи ремонту, одразу знаю, куди відвозити. І головне — не тільки звільняю місце в гаражі, але й отримую за це приємний бонус у кишеню.