PDA

Просмотр полной версии : Чищення обличчя

Jass
27.02.2026, 14:29
Маю проблему з постійними чорними цятками та тьмяним кольором обличчя. Порадьте якийсь м’який засіб для домашнього відлущування. Скраби мені не підходять, бо сильно дряпають шкіру. Можливо, є якісь тоніки чи пілінги з кислотами, які можна використовувати щодня без шкоди для захисного бар’єра?

Erratum
27.02.2026, 15:15
Привіт! Скраби — це вже минуле століття, вони тільки травмують шкіру. Я для себе знайшла ідеальне рішення для щоденного оновлення. Моїм фаворитом став щоденний відлущуючий тонік з AHA Medik8 Press & Glow profistyle.in.ua/ua/product/ezhednevnyj_otshelushivayucshij_to***_s_aha_medik8 _press_glow_200_ml_p08014-ua]profistyle.in.ua/ua/product/ezhednevnyj_otshelushivayucshij_to***_s_aha_medik8 _press_glow_200_ml_p08014-ua , який я постійно купую на ProfiStyle. Він діє дуже ніжно завдяки PHA-кислотам, тому підходить навіть для чутливої шкіри. Після нього обличчя стає таким гладеньким і ніби світиться зсередини. Я замовляю його на сайті ProfiStyle, бо впевнена в оригінальності бренду. Цей тонік допомагає тримати пори чистими та прибирає тьмяність без жодних почервонінь. Тепер це мій обов'язковий етап ранкового догляду. Дуже рекомендую спробувати саме такий формат відлущування, ви забудете про шорсткість шкіри вже за тиждень. Магазин працює оперативно, тож довго чекати на посилку не доведеться.