PDA

Просмотр полной версии : Уролог у Львові

дачница
31.03.2026, 11:31
Підкажіть, гарного уролога для профілактичного огляду. Ніяких сильних симптомів немає, але хочу перевірити стан здоров’я, бо з віком почав більше думати про профілактику. Хотілося б знайти лікаря, який проводить повне обстеження і може дати рекомендації щодо підтримки чоловічого здоров’я. Буду вдячний за поради та відгуки про спеціалістів у Львові.

простушка
31.03.2026, 11:57
Я також вирішила пройти профілактичний огляд, бо вважаю це важливим. Звернулась до уролога Валецького [URL=urology.lviv.ua/]за посиланням для перевірки здоров'я. Провели огляд, консультацію, дали рекомендації щодо профілактики і способу життя. Приємно, що лікар приділяє увагу навіть дрібницям і дійсно дбає про здоров’я пацієнта. Тепер планую звертатися до нього і надалі для регулярних оглядів.

on4ek
22.05.2026, 12:58
Зазвичай для профілактичного огляду варто звертатися до уролога або уролога-андролога в будь-яку приватну клініку або медцентр, де є можливість зробити УЗД та базові аналізи.

Хороший профілактичний прийом зазвичай включає консультацію лікаря, огляд, УЗД сечостатевої системи та базові аналізи (за віком і показаннями).

Головне — обрати лікаря, який спеціалізується на чоловічому здоров’ї і працює не тільки з лікуванням симптомів, а й з профілактикою та регулярними чекапами.