Просмотр полной версии : Де можна нормально попрощатись із твариною перед кремацією?
kirillovik
10.05.2026, 21:42
Хто знає, де в Києві можна нормально попрощатись із собакою перед самою кремацією? Сьогодні вранці мій старий пес пішов, і я не хочу просто передати його в мішку кур'єру біля під'їзду. Можливо, є якісь спеціальні зали чи служби, які дають час і місце для цього? Порадьте, як це краще організувати, щоб усе було по-людськи і без зайвої метушні.
muinoskov
Співчуваю тобі, це справді важкий момент. Зазвичай у Києві більшість прощається прямо вдома, коли приїжджає служба. Хлопці просто чекають стільки, скільки тобі потрібно, ніхто не підганяє. Також можна все організувати у ветклініці, якщо він там доживав останні хвилини. Є контори з власними залами, але це треба уточнювати заздалегідь. Головне, щоб персонал був адекватним і розумів ситуацію.
kirillovik
Вдома мені зараз занадто важко знаходитись, кожна річ нагадує про нього. Я б краще поїхав кудись, де є окрема прощальна кімната. Хочеться, щоб це було закрите приміщення, де можна посидіти з ним хвилин двадцять спокійно.
Можеш підказати назви перевірених сервісів, де реально є такий зал і де не будуть дивитись косо? Ну і щоб по грошах не накручували за кожну хвилину перебування там. Дуже важливо, щоб усе було делікатно і без пафосу, просто по-людськи. Чекаю на твої поради по конкретних місцях у нашому місті.
muinoskov
Вдома мені зараз занадто важко знаходитись, кожна річ нагадує про нього. Я б краще поїхав кудись, де є окрема прощальна кімната. Хочеться, щоб це було закрите приміщення, де можна посидіти з ним хвилин двадцять спокійно.
Можеш підказати назви перевірених сервісів, де реально є такий зал і де не будуть дивитись косо? Ну і щоб по грошах не накручували за кожну хвилину перебування там. Дуже важливо, щоб усе було делікатно і без пафосу, просто по-людськи. Чекаю на твої поради по конкретних місцях у нашому місті.
Оптимальним варіантом для тебе буде ритуальна служба Pet Ritual, у них якраз є можливість спокійного прощання. Коли ми зверталися, нам запропонували окреме приміщення, де ніхто не заважав побути з другом востаннє. Сама кремація тварин у Києві https://petritual.kiev.ua/ua/krematsiia-tvaryn проводиться професійно, можна обрати індивідуальну процедуру. Раджу одразу уточнити про залу по телефону, бо зазвичай вони все готують під твій приїзд. Персонал тактовний, не кваплять і не нав'язують дорогі аксесуари. Обов'язково проси відеозвіт, якщо не захочеш бути присутнім під час самого процесу.
Це дає впевненість, що прах віддадуть саме твій. По цінах у них усе прозоро, розрахунок йде суто за вагу собаки без прихованих платежів. Краще зателефонувати їм напряму, хлопці працюють цілодобово. Головне, що там розуміють твій стан і допомагають без зайвих слів.
https://i.postimg.cc/rswTc5YT/image.png
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2026, vBulletin Solutions Inc. Перевод: zCarot