Мне тоже очень нравятся от дизайн-студии Такка Шантрье. Я и не думала, что можно такую красоту делать из цветов. Особенно мне понравилось, как там учат украшать залы.
Вот несколько фотографий:
Вот это красиво и очень инеретсно.. А сколько же стоят такие курсы?
Liannabelle
28.11.2018 22:55
Ответ: Флористика и фитодизайн курсы
С Днепро всё понятно, тут курсов хоть отбавляй. А меня вот интересует Львов. Буду там зимой жить. Хотелось бы знать есть ли какие-то курсы флористики. И вообще как их выбирать. Есть тут знатоки?
Anxel
29.11.2018 00:15
Цитата:
Сообщение от AlexG
(Сообщение 227798)
Да фотографировать красиво это не просто, нужно многое знать понимать и тд)
Фотографировать нужно уметь это да, но главное что бы было что фотографировать. Тут и дизайнера работа важна, а не только фотографа. Так что не хвалите только одного человека
Umina
29.11.2018 01:19
Цитата:
Сообщение от Liannabelle
(Сообщение 494697)
С Днепро всё понятно, тут курсов хоть отбавляй. А меня вот интересует Львов. Буду там зимой жить. Хотелось бы знать есть ли какие-то курсы флористики. И вообще как их выбирать. Есть тут знатоки?
Львів звичайно не таке велике місто як Дніпро, але курсів там предостатньо. Я взагалі вважаю Львів культурним осередком країни, тому тут всього досить. Щодо курсів флористики, то це доволі складне питання, оскільки такі курси є доволі специфічні. Головне в таких курсах щоб теорія поєднувалась з практикою. Сенс вчити лише теорію і не знати що робити з цим знаннями. Наприклад є правила побудови квіткових композицій, але якщо ви їх просто запишете і завчите, то це мало вам допоможе. Потрібні практичні заняття і чим більше тим краще.
Шукайте курси де вчителі будуть не тільки теоретиками і групи будут складатись з малої кількістю людей. Під час практики викладач має всім приділяти увагу, а якщо людей багато, то часу на кожного буде мало. Обо"язково дізнайтесь чи входить в вартість курсів квіти на яких ви будете практикуватись. Це теж дуже важливо. Знаю що квітковий магазин Квітна організовує курси. Там дійсно буде багато практики, оскільки вас будуть вчити практикуючі флористи. Так що зверніть увагу.
reshka_elena
30.11.2018 02:05
Цитата:
Сообщение от Umina
(Сообщение 494717)
Шукайте курси де вчителі будуть не тільки теоретиками і групи будут складатись з малої кількістю людей. Під час практики викладач має всім приділяти увагу, а якщо людей багато, то часу на кожного буде мало. Обо"язково дізнайтесь чи входить в вартість курсів квіти на яких ви будете практикуватись. Це теж дуже важливо. Знаю що квітковий магазин Квітна
сама ходила на такие курсы в Днепре, правда не для работы, а просто как хобби. Очень прикольно составлять букеты, мне аж нервы успокаивало. Жаль что быстро закончились(