![]() |
Подарок другу
Выбираю подарок другу, как варианты Набор инструментов LTQ Vapor Full Coil RBA/RDA Tool Kit Black rozetka.com.ua/ltq_vapor_rbaltqfctkbk/p9971504/ или видеорегистратор в автомобиль. Что посоветуете?
Регистратор у него уже есть, но старая модель с отвратительным качеством. Очень любит электронные сигареты, этот набор ему точно понравится. |
Ответ: Подарок другу
Спасибо за инфу!
|
Смотря чем увлекается друг. Можно подарить, например хорошие беспроводные наушники akg k845 bt http_//soundmag.ua/akg-k845-bt-white.htmlhttp_//soundmag.ua/akg-k845-bt-white.html Они отличного качества, очень удобные, прекрасная шумоизоляция и великолепное качество звука. Я бы не отказался от такого подарка.
|
Я лично думаю что самый лучший подарок это ковер , а вы так не думаете? Кстати http_//www.fashioncarpet.com.uaкупить ковер можно здесь, по превосходной цене. С качеством тоже тут все в порядке.
|
Класс, хочу себе ковер)
|
Если человек ведет активный образ жизни можно G-Shock подарить- долговечный и практичный девайс к тому же круто выглядит
http_//www.deka.dn.ua/wristwatches/casio-ga-120-1aer.htmlIMGhttp_//storage5.static.itmages.ru/i/16/0919/h_1474243651_9521574_5966b3726e.jpg/IMG] |
Всем привет! Подарок другу надо выбрать такой который ему действительно нужен. Мне дружбан подарил часы швейцарские
смотреть здесь http_//tik-tak.ua/ так же можно и подруге подобрать хорошие часики. |
Часы лучший подарок, как для друга.
|
Мы другу-автолюбителю всей нашей автомобильной компанией дарили новый комплект дисков infoshina.com.ua/lityie-diski-zw-355-rb6-zm , от которого и мы, и виновник торжества были в восторге.
Подарки должны быть по душе, а что может быть лучше водителю чем девайс для его машины? |
А мой муж, в этом году, подошел к выбору подарка для родненького кума сугубо по-мужски))) И подарил ему на День рождения http_//www.foxtrot.com.ua/ru/shop/shurupoverti_bosch_psr-1200-akk--shurupov-.htmlшуруповерт :friends:. Вот она, мужская дружба!!!
|
Ну для кума можно и шуруповёрт. Потом одалживать если нужно.
|
Не, ну ковер это уже совсем смешно :) Если ваш друг живет один, купите ему http_//nadavi.ru/src/746/src-40.phpмультиварку лучше :) Дала ссылку на категорию сравнения цен, там уже подберите по бюджету) У меня брат только в мультиварке еду и готовит в общаге.
|
Я рекомендую купить шуруповерт в Киеве в molotok.shop/instrumenti/jelektroinstrumenti/shurupoverti/ по низким ценам. Покупала мужу Гарантия качества от производителя. Накопительная система скидок. Мгновенная доставка
|
Видеорегистратор думаю будет в самый раз. Но это по ситуации нужно смотреть, может инструменты ему будут важнее на данный момент.
|
Я недавно заказывал для отца, Сумка Stanley FatMax, для инструментов saw.in.ua/p579194026-sumka-stanley-fatmax.htmlsaw.in.ua/p579194026-sumka-stanley-fatmax.html Очень понравилось качество и цена приятная! Папа остался очень доволен! Теперь таскается с ней везде!)
[IMG]images.ua.prom.st/895781486_w640_h640_cid2811573_pid579194026-cb9d2c58.jpg[/IMG] |
Смотря что ему нужнее.
|
на покупоне масса предложений, можно что-то интересное подобрать
|
Добрий день. А я полюбляю радувати близьких прикольними подаруками) Нещодавно купив подарунок другу тут hochuvzhe.ua/ua/catalog/82-drugu .Вибрав консерву-носок). Вперше таке побачив і згадав, як мій товариш, кожен ранок, шукає свої шкарпетки по квартирі)
[IMG]hochuvzhe.ua/photo/570x570/files/konservv35.jpg[/IMG] |
Хочу другу видеокарту на день рождение подарить. Что из нового вышло ? Просто я за рынком давненько не следил, не знаю, что там щас в тренде.
|
Цитата:
|
Щось з побутової техніки, якщо він холостяк!
|
а что например?
|
вариантов-то много?
|
Я дарил достаточно нестандартный подарок, но мой брат остался довольным. Подарили стильный кухонный смеситель http_//ramonsoler.ru/**********/dlya-kuhnihttp_//ramonsoler.ru/**********/dlya-kuhni. Он был очень рад, потому что любит эту испанскую фирму
|
Цитата:
[IMG]cdn.comfy.ua/media/catalog/product/cache/4/small_image/270x265/62defc7f46f3fbfc8afcd112227d1181/1/3/1303190_candy_hgsw_485dsw-1-s_12.jpg[/IMG] |
Носки в жестяной консерве это прикольно
|
Если телефон поддерживает функцию беспроводной зарядки, можно, собственно, эту зарядку и подарить)
|
Если друг близкий и вы не один будет дарить то можно сбросится и купить в подарок смартфон rozetka.com.ua/mobile-phones/c80003/preset=smartfon/ в зависимости от предпочтений друга и общего бюджета или любой другой но не менее полезный гаджет.
|
А чем друг увлекается? Что любит? Всегда ведь от человека надо отталкиваться))
Я своему лучшему другу тоже наушники дарила, был счастлив, так как с музыкой прям не разлучается. Естественно, брала хорошую модель с классным звучанием)) www.vodafone.ua/shop/ru/navush***i/[IMG]www.vodafone.ua/shop/media/catalog/product/cache/d579c81bed83791556b42d426af471e4/1/0/100612-jbl-t600bt-jblt600btncblk-black-1_1.jpg[/IMG] |
Совсем недавно дарили другу сертификат в магазине Фонаревка, все для активного отдыха... Вроде остался доволен.
|
У меня получился подарок классический, подарил другу в гараж обогреватель UFO
bt.rozetka.com.ua/ir_heaters/c80247/producer=ufo/img]i2.rozetka.ua/goods/7147855/33776_images_7147855428.jpg[/img] а то иногда реально холодно) А теперь хоть приятно посидеть, поговорить)) |
Re: Подарок другу
Недавно купил себе наушники AirPods на MCStore и очень доволен покупкой! Качество звука на высоте, подключаются моментально к моему iPhone, и самое главное - батарея держит долго. Теперь могу слушать музыку и говорить по телефону, не беспокоясь о зарядке. Рекомендую всем, кто ищет качественные и удобные беспроводные наушники. Ссылка на MCStore, где я их купил: mcstore.com.ua/catalog/apple_airpods/
|
Закажите в подарок портрет Зеленского art-holst.com.ua/ru/kartiny-kollekcii/kartiny-portret-prezidentaart-holst.com.ua/ru/kartiny-kollekcii/kartiny-portret-prezidenta отличный подарок к любому празднику, я считаю.
|
pereklad.ua/ - це онлайн-платформа для перекладу текстів різними мовами світу. Тут ви можете замовити переклад будь-яких документів, включно з текстами наукових статей, бізнес-планів, веб-сайтів, рекламних матеріалів, особистих листів і багато іншого.
|
Re: Ответ: Подарок другу
Цитата:
Также, если вдруг у друга проколото ухо / уши, то можно stolychnashop.com.ua/yuvelirnye-ukrasheniya/sergi/dlia_koho-is-muzhskie/серьги мужские купить по хорошей цене! :playboy: |
У меня друг рыбалка, что ему еще можно подарить кроме как удилище
|
Ну, еще как по мне довольно полезный и практичный подарок почти каждому мужчине это сумки для инструментов rozetka.com.ua/tool_storage/c187716/24685=14953/ и сами инструменты.
Полезный подарок который стопроцентно пригодится. |
Цитата:
|
Що таке кліматичні камери дозрівання продукту.
Кліматичні камери виробництва компанії AVS.Climat– це спеціалізоване обладнання, призначене для забезпечення стабільних умов температури, вологості та вентиляції, необхідних для визрівання сиру, сиров'яленої ковбаси та ферментації м'яса. Такі камери дозволяють створювати оптимальні умови для мікробіологічних і хімічних процесів, які формують смак, текстуру та якість продукту. Основні процеси в кліматичній камері: 1. Контроль температури: o Для визрівання сиру зазвичай підтримується температура від +10°C до +14°C. o Для сиров'яленої ковбаси і м'яса потрібні дещо нижчі температури: від +2°C до +12°C залежно від етапу. 2. Контроль вологості: o Висока вологість (70–95%) необхідна для запобігання пересиханню продукту на початкових етапах. o Регулювання вологості запобігає утворенню небажаної цвілі та допомагає зберегти правильний баланс вологи в продукті. 3. Вентиляція та циркуляція повітря: o Забезпечує рівномірний розподіл температури і вологості. o Важлива для запобігання застою повітря, що може спричинити розвиток патогенної мікрофлори. 4. Ферментація: o У ковбасах ферментація сприяє утворенню молочної кислоти, яка покращує смак та забезпечує безпечність продукту. o У сирах ферментація допомагає у розвитку смакових властивостей завдяки активності бактерій та грибків. Необхідне обладнання: 1. Корпус камери: o Виготовлений з покрашеного металу або іншого стійкого до корозії матеріалу. o Ізоляція для збереження стабільних умов всередині. 2. Система охолодження: o Для підтримання потрібної температури в залежності від процесу. 3. Система контролю вологості: o Зволожувач повітря. 4. Система вентиляції: o Вентилятори для циркуляції повітря. o Система подачі свіжого повітря з можливістю його фільтрації. 5. Контрольна автоматика: o Сенсори температури, вологості. o Автоматична система управління для встановлення та підтримання параметрів. 6. Полиці або гачки: o Для зручного розміщення продуктів (сиру на формах, ковбас або м’яса). Опис процесу: 1. Підготовка продукту: o Сир або ковбаса формується і попередньо обробляється (соління, внесення заквасок). 2. Розміщення у камері: o Продукти рівномірно розташовуються, щоб забезпечити достатню циркуляцію повітря. 3. Налаштування параметрів: o Встановлюються температура, вологість і режим вентиляції залежно від типу продукту та етапу процесу. 4. Моніторинг процесу: o Контроль параметрів за допомогою автоматики. o Періодичний візуальний огляд продуктів для запобігання проблем (наприклад, неправильний розвиток цвілі). 5. Фінішна обробка: o Після завершення визрівання продукти пакуються або переносяться на зберігання. Особливості кліматичних камер AVS: • Можливість програмування параметрів для різних типів продуктів. • Енергоефективність завдяки сучасним технологіям. • Можна купити кліматичну камеру в трьох варіантах об’єму. Це обладнання є ключовим для приватних та промислових виробників продуктів, що потребують специфічних умов дозрівання. Ознайомитись з асортиментом обладнання та цінами можна на сайті avs-climat.com.ua/ua/product_list |
Подарите товарищу кондиционер, выбор огромен:
avs-climat.com.ua/ua/articles/0-osnovnoj-razdel а вот и магазины: avs-climat.com.ua/ua/g116227628-konditsioneri-midea arktika.kh.ua/catalog/konditsioneri-cooperhunter2 |
| Текущее время: 02:38. Часовой пояс GMT +3. |