![]() |
Мощный роутер для офиса
Хэллоу! Открываем скоро новый офис, большой, там квадратура 320 м.кв. Нужен хороший мощный роутер. Что подскажете?
|
Re: Мощный роутер для офиса
О, это я могу подсказать, поскольку буквально с полгода назад искали себе такой, у нас квадратура 350 кв.м. Тогда нам посоветовали обратить внимание на bezlimitik.ru/stacionarnye-wifi-routery/wifi-router-keenetic-gigaроутер Keenetic Giga SE. Мы начал искать, где бы его выгодно можно было заказать. Нашли хороший сайт Безлимитик.Ру. Там и заказали, доставили через два дня, все отлично.
|
а у меня дома новый роутер и как-то плохо он сигнал раздает
|
Цитата:
|
Цитата:
[img]d.radikal.ru/d43/2110/55/238e68e38029.png[/img] |
В мене зломався роутер та я замислилася, чи можна роздати інтернет з телефона на телевізор. На порятунок прийшов ресурс techplus.com.ua/yak-rozdaty-internet-z-telefona-na-televizor-povnyj-gajd-z-nalashtuvannya/techplus.com.ua Автор пояснює два шляхи: бездротовий (точка доступу) та стабільніший (через USB-кабель, ще й телефон підзаряджається). Там же й лайфхаки, як не «спалити» трафік за вечір, чому іноді відео підвисає, і як підібрати якість під швидкість мережі. Зберігайте собі — ситуації бувають різні, а цей спосіб дійсно виручає, коли потрібен великий екран «тут і зараз».
|
| Текущее время: 03:07. Часовой пояс GMT +3. |