![]() |
Мобільна версія БК
Із мобільною версією якого БК працювати зручніше всього? Завантажив один варіант, але там багато зайвого. Так що мені не дуже зручно працювати.
|
Re: Мобільна версія БК
Мені зручно працювати із мобільною версією БК Зеніт zenitbet.com.ua/mobile-zenitbet/ . Вона має ті самі функції, що і десктопний сайт. Крім того, для обох платформ можна використовувати ті самі акаунти. Але все ж таки я більше користуюся мобільною версією, оскільки вона завантажується набагато швидше та має дуже зручний пошук. Можете спробувати, думаю, ви швидко із всім розберетеся.
|
Обов'язково спробую, дякую за інформацію! Зараз дуже мало дійсно хороших мобільних версій. В більшості вони складні, гальмують роботу телефону.
|
Могу посоветовать зарегистрироваться здесь http_//1xbet-new.com и скачать их мобильное приложение, благодаря которому действительно удобней и проще отслеживать спортивные новости и делать ставки на спорт или киберспорт.
|
Я рекомендую выбрать букмекерскую контору Париматч. У нее есть удобная мобильная версия. Подробнее об этом почитайте здесь sport.ua/betting/bookmakers/parimatch/ios и я думаю, что вы будете довольны не только этим, а и условиями, которые предлагает эта контора. Бонусы, кстати, щедрые дают.
|
| Текущее время: 23:25. Часовой пояс GMT +3. |