![]() |
Можете, будь ласка, порадити щось таке заспокійливе
Привіт. Народ, скажіть, як ви зараз заспокоюєтесь. Щось у мене дах зовсім зносить. Нерви явно лікувати треба. Можете, будь ласка, порадити щось таке заспокійливе. Заздалегідь дякую.
|
Re: Можете, будь ласка, порадити щось таке заспокійливе
Щоб не турбуватися і не хвилюватися, треба намагатися жити своїм постійним життям. Щодня виконувати те, що ви зазвичай робите. Вставати, приймати душ, готувати їжу, їсти... Ця монотоність дій прибере зайву тривожність.
|
Треба перед сном випивати склянку теплого молока з медом. Старий добрий спосіб, як заснути без ппроблем. Й не треба ніяких пігулок. Народні методи менш шкідливі й більш дієві.
|
Цитата:
Доброго дня. Ваша, звичайно справа, але особисто я радив би вам не захоплюватися снодійними. У психіатрів щодо снодійних є такий термін -синдром відміни. Це коли ти приймав снодійне, а потім різко перестав. Тоді тобі буде дуже погано. Набагато гірше, ніж було до прийому. Тому рекомендують зевершувати лікування плавно, переходити на менші дози. Майте це на уваазі, коли почнете приймати снодійні препарати. Я би радив пити краще трави. Наприклад, пустирник, м'ята, валеріана. Тим більш зараз у аптеці багато різних заспокійливих та снодійних засобів Тому вибирати треба такі ліки дуже обережно. |
| Текущее время: 08:14. Часовой пояс GMT +3. |