Форум города Днепр (Днепропетровска)

Форум города Днепр (Днепропетровска) (https://forum.dneprcity.net/index.php)
-   Интернет-магазины (https://forum.dneprcity.net/forumdisplay.php?f=152)
-   -   Нижнее белье (https://forum.dneprcity.net/showthread.php?t=317154)

Alyonka 07.11.2022 20:00

Нижнее белье

Здравствуйте.
Ищу, где можно купить красивое нижнее белье? Подскажете?

Желательно, в интернете.

Анна12 07.11.2022 20:22

Re: Нижнее белье

Цитата:

Сообщение от Alyonka (Сообщение 602302)
Здравствуйте.
Ищу, где можно купить красивое нижнее белье? Подскажете?

Желательно, в интернете.

Посмотрите в She Loves It.

Если сами не сможете выбрать красивое нижнее белье, то можете почитать вот эту shelovesit.com.ua/yaka-bilizna-podobaietsya-cholovikam/ статью.
В ней написано какое белье нравится мужчинам.

xaliskaxpetr 23.11.2022 00:58

А підкажіть, де трикотаж замовляєте?

Elvira.ya 23.11.2022 00:58

Цитата:

Сообщение от xaliskaxpetr (Сообщение 603105)
А підкажіть, де трикотаж замовляєте?

Я замовляю одяг і білизну в інтернет магазині - kosta.ua/]kosta.ua/ у них широкий вибір товару і ціновий сегмент доступний. В магазині діють постійні знижки та акції для покупців. При виборі товару надається професійна допомога спеціаліста і доставка приходить в короткі терміни.

Golosistaya 27.06.2023 10:10

Сама зараз хочу підкупити собі трохи нижньої білизни, бо соромно вже роздягнутися перед чоловіком. Але я люблю носити виключно ліфчик з пушапом womensecret.com.ua/categories/biustgalteri?f[type]=push-upwomensecret і безшовні трусики від цього бренду. Дуже подобається як сідає і плюс тканини приємні до тіла.

Lubow 03.07.2023 13:31

Якщо цікавитесь купівлею якісної жіночої білизни, то порекомендую ще ось такий сайт, де я собі купую жіночі труси ellengroup.com.ua/catalog/trusikiellengroup.com.ua/catalog/trusiki. Якість білизни тут дуже хороша, також тут ви зможете підібрати собі одяг для сну чи дому в широкому асортименті.

kirillovik 16.02.2026 22:45

А де продаються якісні жіночі піжами?

sasha9 16.02.2026 23:07

Одягатися гарно вдома — це маленький, але дуже приємний ритуал для душі. Коли я прокидаюся вранці і одягаю красиву піжаму від Terapiya Shop, день відразу стає яскравішим і більш позитивним. У магазині величезний вибір моделей, тож завжди можна знайти жіночі піжами terapiyashop.com.ua/pizhamy/ під свій настрій, навіть якщо твій розмір тимчасово відсутній — консультанти завжди допоможуть підібрати схожу альтернативу. Я особливо ціную якість брендів, які тут представлені: вони надійні, приємні на дотик і мають чудові відгуки від інших покупців. Можливість заміни на інший розмір робить покупки ще приємнішими, бо можна не хвилюватися про помилки. Вдома в такому одязі відчуваєш себе доглянутою, навіть якщо не виходиш на вулицю. Це невелика інвестиція в настрій і комфорт, і я точно рекомендую Terapiya Shop усім своїм подругам.

MariaSeo 20.02.2026 15:53

Мне нравится магазин Gulia, качественно и не супер оверпрайс :thumleft:

Ирина888 30.03.2026 13:15

Да, Guli - хорошее качество!

Текущее время: 04:17. Часовой пояс GMT +3.