Форум города Днепр (Днепропетровска)

Форум города Днепр (Днепропетровска) (https://forum.dneprcity.net/index.php)
-   Туризм и отдых (https://forum.dneprcity.net/forumdisplay.php?f=63)
-   -   Складной нож (https://forum.dneprcity.net/showthread.php?t=320860)

milana.svetlova 25.04.2023 19:01

Складной нож

Всем привет! Хочу мужу на ДР подарить качественный складной нож, он большой поклонник активного туризма. Что можете посоветовать?

xaliskaxpetr 25.04.2023 20:36

Re: Складной нож

В принципе, сейчас много предложений, посмотрите в специализированных магазинах.

milana.svetlova 25.04.2023 20:54

Да, моделей много, но как выбрать из них действительно хороший нож?

xdonkostyanx 25.04.2023 23:30

Цитата:

Сообщение от milana.svetlova (Сообщение 612199)
Всем привет! Хочу мужу на ДР подарить качественный складной нож, он большой поклонник активного туризма. Что можете посоветовать?

Ну не вопрос, могу выручить. Обратите внимание на ножи Cold Steel - fonariki.com.ua/ru/nozhi-skladni-cold-steel/ Для вылазок на природу, походов, туризма - то, что нужно))) Качественные, надежные, выдерживают большие нагрузки, плюс, цена вполне адекватная. Я себе взял нож Cold Steel Double Safe Hunter Camo, очень доволен, удобный и надёжный
хорошо заточен, простой в использовании.

PS Фото прилагаю:

[IMG]fonariki.com.ua/content/images/10/400x400l85nn0/p1379467447-nozh-cold-steel.html-46739419608973.webp[/IMG]

Станиславичус 25.11.2024 23:56

А качественный тактический нож где я могу купить на подарок?

Давидофф 26.11.2024 09:13

Цитата:

Сообщение от Станиславичус (Сообщение 786390)
А качественный тактический нож где я могу купить на подарок?

Радий, що саме в інтернет магазині в ProstaSTAL зміг купити гарний prostastal.com/taktychni-nozhi/ніж тактичний Це дійсно один з найкращих ножів, який я тримав в руках. Він не тільки виглядає стильно і солідно, але й дуже ефективний у використанні. Лезо виконано з високоякісного матеріалу, що дозволяє легко працювати з ним навіть у складних умовах. Особливо вражає майстерність, з якою він був виготовлений. Доставка була дуже швидкою, і я отримав свій ніж в ідеальному стані. Цей магазин однозначно вартий уваги!

Виктория Кожухова 16.03.2025 13:59

На виробника в першу чергу варто звертати увагу

Dikij 17.03.2025 13:31

А по вартості скільки такий ніж зараз може коштувати?

Ванда Николаевна 18.03.2025 09:38

Цитата:

Сообщение от Dikij (Сообщение 874942)
А по вартості скільки такий ніж зараз може коштувати?

Усе буде безпосередньо залежати від виробника. Також на вартість впливає і сама конструкція ножа, і матеріали, з яких він виготовлений, і наявність певних особливостей. На практиці себе дуже добре зарекомендували складні ножі марки SPYDERCO ibis-gear.com/nozhi-likhtari/skladani-nozhi/search/spyderco/ibis-gear.com/nozhi-likhtari/skladani-nozhi/search/spyderco/ . Якщо ви оберете такий ніж, то навряд чи пожалкуєте про таке своє рішення, адже вони є одними з найкращих у своїй категорії

Текущее время: 19:10. Часовой пояс GMT +3.