![]() |
Підкажіть, де можна купити пластиковий одноразовий посуд?
Підкажіть, де можна подивитися та обрати, щоб купити пластиковий одноразовий посуд, за нормальну ціну?Буду дуже вдячна за пораду.
|
Re: Підкажіть, де можна купити пластиковий одноразовий посуд?
Привіт. Можеш зайти ось за цим посиланням у них можна купити пластиковий одноразовий посуд. Ми завжди тут замовляємо пластиковий посуд, ще також нам дуже подобається замовляти у них чай. У них дуже смачний чай, і радує те, що можна купити за приємною ціною, натуральний, смачний чай.
|
Підкажіть, а де краще купити одноразовий посуд оптом?
|
Я давно шукав альтернативу звичайному пластику для свого бізнесу і був приємно здивований, коли натрапив на EcoCorn. з кукурудзи виявився не просто красивим, а ще й дуже міцним та зручним у використанні. Приємно усвідомлювати, що обираючи такий посуд, я реально роблю внесок у збереження довкілля. Замовляв і оптом, і вроздріб, у кожному випадку отримував стабільну якість та швидку доставку. Посуд виглядає стильно, не має стороннього запаху і чудово підходить як для гарячих, так і для холодних страв. Окремо хочеться відзначити, що це перший контрактний виробник кукурудзяного біорозкладаного посуду, що викликає ще більше довіри. Тепер раджу EcoCorn усім знайомим, хто хоче поєднати зручність та екологічну свідомість.
|
| Текущее время: 00:16. Часовой пояс GMT +3. |