![]() |
Секрети приготування від справжнього італійського ресторану
Обожнюю італійську кухню, але вдома піца та паста виходять зовсім не такими, як у ресторанах. Читав, що справа не тільки в рецепті, а й у техніці приготування. У чому секрет італійських шеф-кухарів? Які прийоми вони використовують, щоб страва була дійсно автентичною?
|
Re: Секрети приготування від справжнього італійського ресторану
У ресторанах все побудовано на якості та технології. Тісто готується заздалегідь і проходить повільну ферментацію – так воно стає легким і добре пропікається. Соус – мінімалістичний, лише з натуральних томатів. Сири не змішують абияк, а підбирають, щоб вони гармонійно доповнювали один одного. Подивіться секрети приготування від справжнього італійського ресторану
|
Текущее время: 01:49. Часовой пояс GMT +3. |
Powered by vBulletin® Version 3.7.0
Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions Inc. Перевод: zCarot