![]() |
Порадьте якийсь сухий корм
Я завжди намагаюсь підходити до всього системно, але з вибором корму для своїх котів (Мурчика і Тайсика) повна плутанина. Чим більше читаю, тим менше розумію. У когось алергія на курку, хтось пише про злаки, хтось — про taurine, а ще хтось — що весь корм “з маркетингу”. Порадьте, який сухий корм реально якісний і збалансований, без шкідливих наповнювачів, барвників та глютену. І головне — щоб коти їли із задоволенням, бо я вже пробував три різні варіанти, і жоден не пішов. Таке враження, ніби вони влаштовують протест. Може, у когось є подібний досвід і вдала рекомендація?
|
Re: Порадьте якийсь сухий корм
Мої котики теж не все їдять, і довелося чимало експериментувати. Найголовніше — не гнатися за брендами “на слуху”, а дивитися склад: перший інгредієнт — м'ясо (а не “м’ясопродукти”), мінімум зерна, і обов’язково вітаміни та таурин. Наприклад, Applaws або Carnilove — класні беззернові варіанти. І важливо: не змішувати одразу кілька видів корму, бо тоді важко зрозуміти, на що саме реакція. Також звертай увагу, чи з’являється лупа, чи не змінюється запах із рота — це маркери того, що коту не підходить харчування. Я б ще порадила здавати аналізи раз на пів року, якщо є можливість — так можна вчасно помітити дефіцит або інші проблеми.
|
Applaws і Carnilove вже чув, але ніколи не купував. Справді цікаво, що ти згадала про аналізи — не думав, що для котів це актуально, але звучить логічно. А де краще купувати, щоб не нарватися на підробку?
|
Зараз у мережі купа сайтів, але не всі однаково надійні. Я можу по-чесному рекомендувати ЗооВет. Це один з тих магазинів, що має чудову репутацію серед професіоналів, і я сама часто купую сухий корм для котів
|
Я теж довго не міг знайти корм, який би влаштовував і мене за складом, і моїх котів — за смаком. Перепробували багато, поки випадково не натрапив на сухий корм для кішок Savory
І головне — Мурчик з Тайсиком їдять із задоволенням, а раніше просто відверталися від миски. Вже місяць як на ньому — шерсть блискуча, апетит стабільний, і ніяких неприємних сюрпризів зі здоров’ям. Для мене — це однозначний мастхев. |
Текущее время: 05:23. Часовой пояс GMT +3. |