![]() |
Порекомендуйте будівельну компанію у Харькові?
Підкажіть, будь ласка, хто у Харкові займається будівельними роботами? Плануємо реконструкцію старого будинку, потрібен комплексний підхід, фундамент, перекриття, дах, комунікації. Хочеться знайти надійну компанію, яка не зникне посеред процесу. Можливо, хтось уже мав досвід співпраці з місцевими підрядниками? Бажано з конкретними прикладами, порадами й зауваженнями.
|
Re: Порекомендуйте будівельну компанію у Харькові?
Я минулого року робив капітальний ремонт дачного будиночка. Брав невеличку бригаду через знайоми, по бюджету вийшло ок, але терміни затягнули й по електриці накосячили. Тож якщо мова йде про повноцінне будівництво або серйозну реконструкцію, то я б уже не ризикував із "шабашниками". Там важлива документація, дозвільна частина, якість робіт. І головне, щоб фірма не кидала на півдорозі. Раджу дивитись саме на ліцензовані компанії з портфоліо.
|
Так, я саме цього і боюсь, взяти когось дешевше, а потім витрачати час, нерви і гроші на переробки. Щоб одразу був нормальний проєкт, дотримання термінів, розуміння всього процесу. Тим більше, що район у нас специфічний, стара забудова, треба й демонтаж, і нові інженерні мережі. Можеш порадити якусь конкретну фірму, якій довіряти не страшно?
|
Цитата:
[IMG]i.postimg.cc/WpmXrQC3/image.png[/IMG] |
| Текущее время: 22:15. Часовой пояс GMT +3. |