Форум города Днепр (Днепропетровска)

Форум города Днепр (Днепропетровска) (https://forum.dneprcity.net/index.php)
-   Флейм (https://forum.dneprcity.net/forumdisplay.php?f=51)
-   -   Порекомендуйте будівельну компанію у Харькові? (https://forum.dneprcity.net/showthread.php?t=733475)

santexnik 19.08.2025 23:10

Порекомендуйте будівельну компанію у Харькові?

Підкажіть, будь ласка, хто у Харкові займається будівельними роботами? Плануємо реконструкцію старого будинку, потрібен комплексний підхід, фундамент, перекриття, дах, комунікації. Хочеться знайти надійну компанію, яка не зникне посеред процесу. Можливо, хтось уже мав досвід співпраці з місцевими підрядниками? Бажано з конкретними прикладами, порадами й зауваженнями.

kirillovik 19.08.2025 23:11

Re: Порекомендуйте будівельну компанію у Харькові?

Я минулого року робив капітальний ремонт дачного будиночка. Брав невеличку бригаду через знайоми, по бюджету вийшло ок, але терміни затягнули й по електриці накосячили. Тож якщо мова йде про повноцінне будівництво або серйозну реконструкцію, то я б уже не ризикував із "шабашниками". Там важлива документація, дозвільна частина, якість робіт. І головне, щоб фірма не кидала на півдорозі. Раджу дивитись саме на ліцензовані компанії з портфоліо.

santexnik 19.08.2025 23:11

Так, я саме цього і боюсь, взяти когось дешевше, а потім витрачати час, нерви і гроші на переробки. Щоб одразу був нормальний проєкт, дотримання термінів, розуміння всього процесу. Тим більше, що район у нас специфічний, стара забудова, треба й демонтаж, і нові інженерні мережі. Можеш порадити якусь конкретну фірму, якій довіряти не страшно?

dobronravov 19.08.2025 23:14

Цитата:

Сообщение от santex*** (Сообщение 1138640)
Так, я саме цього і боюсь, взяти когось дешевше, а потім витрачати час, нерви і гроші на переробки. Щоб одразу був нормальний проєкт, дотримання термінів, розуміння всього процесу. Тим більше, що район у нас специфічний, стара забудова, треба й демонтаж, і нові інженерні мережі. Можеш порадити якусь конкретну фірму, якій довіряти не страшно?

Спробуй звернути увагу на будівельну компанію Sargon sargon.com.ua/sargon.com.ua/. Вони працюють у Харкові з 2021 року, але за цей час уже здали 25 об'єктів, включаючи житлові будинки, промислові об’єкти, навчальні заклади. У них є ліцензії СС2 і СС3, а це означає, що можуть працювати з об'єктами підвищеної складності. Що мені подобається, це їхній підхід, від проєктування до повної реалізації "під ключ", з нормальним технаглядом і енергоефективними рішеннями. До того ж у них є конкретні проєкти в Харкові, реконструкція ліцею, ремонт житлових будинків після обстрілів, промислові об'єкти. Подивись, не пошкодуєш. До речі, їхній офіс у самому центрі.
[IMG]i.postimg.cc/WpmXrQC3/image.png[/IMG]

Текущее время: 22:15. Часовой пояс GMT +3.