- - Для ФОП
(https://forum.dneprcity.net/showthread.php?t=737127)
Erratum
25.09.2025 12:38
Для ФОП
Привіт усім! Я ФОП, працюю офіційно, але звітність і податки завжди викликають труднощі. Чи є варіанти повного супроводу для підприємців на різних групах єдиного податку?
Jass
25.09.2025 12:40
Re: Для ФОП
Для ФОПів сьогодні є зручні послуги, які охоплюють усі потреби: від вибору КВЕДів і системи оподаткування до подачі звітів та консультацій з податкових питань. Це дозволяє зосередитися на роботі, а не на паперовій рутині. У компанії АКТИВ ОБЛІК можна замовити професійний бухгалтерський супровід ФОП — . Вони працюють із 1–3 групами єдиного податку, допомагають із реєстрацією ПРРО та нагадують про терміни подачі декларацій. Це ідеальний варіант для тих, хто не хоче витрачати час на бюрократію.
GabiTurns
19.01.2026 18:36
Цитата:
Сообщение от Erratum
(Сообщение 1144004)
Привіт усім! Я ФОП, працюю офіційно, але звітність і податки завжди викликають труднощі. Чи є варіанти повного супроводу для підприємців на різних групах єдиного податку?
Дуже розумію це питання сам через це проходив. Коли ти ФОП, звітність і податки реально забирають купу часу й нервів, особливо якщо хочеш працювати офіційно і без ризиків. Я теж шукав рішення, яке максимально спростить щоденну рутину, а не додасть нових складнощів. У підсумку вирішив спробувати програмний реєстратор розрахункових операцій СОТА Каса. Про можливості детально дізнався сота каса виявилась дуже зручною саме для ФОПів на різних групах. Налаштування просте, все працює онлайн, чеки формуються коректно, а з обліком стало значно легше.
Angelina09
29.01.2026 16:11
Так, є бухгалтери, які ведуть ФОП “під ключ” для всіх груп. Це значно спрощує життя.
І ще раджу мати контакт нотаріуса, бо для ФОП часто потрібні довіреності, договори чи зміни в документах. Можете проконсультуватись -