![]() |
Як не потрапити на шахрайського букмекераЯк не потрапити на шахрайського букмекера
Привіт усім. Я новачок у ставках, хочу спробувати, але дуже боюся нарватись на шахраїв. Зараз в інтернеті стільки реклами букмекерів, одні обіцяють бонуси х1000, інші пишуть що виплати моментально, а потім люди скаржаться що гроші не виводять. Як зрозуміти, що контора нормальна? На що звертати увагу: ліцензія, відгуки, скільки років працює, чи є нормальна підтримка? Може хтось поділиться своїми правилами перевірки? Бо я вже двічі натрапляв на сайти-клони відомих брендів і ледь не зареєструвався. Дуже прошу порадити, як безпечно вибрати букмекера.
|
Re: Як не потрапити на шахрайського букмекераЯк не потрапити на шахрайського букмекера
Щоб не потрапити на шахраїв, головне — не вірити яскравим обіцянкам і перевіряти все спокійно. По-перше, дивись тільки на контори з офіційною ліцензією (КРАІЛ в Україні або Кюрасао/Мальта для міжнародних). По-друге, читай свіжі відгуки за останні 3–6 місяців, бо старі можуть бути проплачені. По-третє, перевіряй, чи є нормальний вивід на карти та електронні гаманці без величезних комісій. Хороший приклад надійної роботи — . Там уже багато років стабільно платять, є українська ліцензія, підтримка швидко відповідає. Але навіть з хорошою конторою ніколи не став більше, ніж можеш дозволити собі програти.
|
Re: Як не потрапити на шахрайського букмекераЯк не потрапити на шахрайського букмекера
Ще раджу дивитися, чи є в контори мобільний додаток в Google Play/App Store — це вже хороший знак, бо шахраї туди не потрапляють. І обов’язково протестуй вивід маленької суми одразу після реєстрації, не чекай, поки наб’єш великий плюс. Так спокійніше.
|
| Текущее время: 14:09. Часовой пояс GMT +3. |