Показать сообщение отдельно
Старый Вчера, 18:41   #1102
VLADIMIRRR
Новичок

Поблагодарили 0 раз(а) в 0 сообщениях
Вес репутации: 6
VLADIMIRRR на пути к лучшему
По умолчанию Re: Хорошая гадалка в Днепре отзыв

Я звертався до багатьох — молився, просив, писав їй сотні повідомлень… Але вона зникла. Заблокувала мене всюди, стерла наші фото, вирвала мене з життя так, ніби мене ніколи не було. Я не міг їсти, не міг спати. Вона була моїм всесвітом, а без неї — тільки порожнеча.І тоді мені сказали: є Марфа. Вона не просто ворожка — вона всевидюча. Жінка, яка бачить те, чого не бачать інші, яка чує душу, навіть коли ти мовчиш. Я звернувся до неї без жодної надії — просто з болем.Марфа не питала нічого. Вона дивилася — і говорила. Вона назвала її ім’я. Сказала, що вона поруч з іншим, але що це не любов. Вона бачила, як між нами стоїть темна енергія — як хтось завадив нашій долі.
Вона описала моменти з нашого життя, які знали тільки ми. Такі деталі… Я ледве дихав, коли її слухав.І вона почала працювати. Читала, очищала, робила щось за гранню людського розуміння. Я просто довірився. І одного ранку — вона написала. Просто: «Привіт…» А далі — сльози, розмова, зустріч. Вона повернулась. І я знаю — це завдяки Марфі.Ця жінка — не просто ворожка. Вона — провідниця між світом і душею. Вона не дозволяє розповідати всього — і я не буду. Але скажу головне: вона повернула мені кохання, без якого я був мертвий. ЇЇ номер +380931150260 viber/WhatsApp/telegram
VLADIMIRRR вне форума   Ответить с цитированием