Показать сообщение отдельно
Старый 05.11.2025, 01:26   #7
Zefirchuk
Избранный

Поблагодарили 3 раз(а) в 3 сообщениях
Настроение: Cool
Вес репутации: 222
Zefirchuk на пути к лучшему
По умолчанию Re: Праздничные рецепты из мяса, рыбы и овощей

Цитата:
Сообщение от Kasstor Посмотреть сообщение
Рецептики м'яса просто вау.. Обов'язково щось приготую. Дякую. Але до такого рецепта м'ясо має бути ідеальне. А де ви зазвичай його купуєте?
Ти абсолютно правильно говориш! Справді, якщо м'ясо в рецепті — головна зірка, то його якість має бути ідеальною. Я теж велику увагу приділяю вибору. Зазвичай я уникаю великих супермаркетів, де м'ясо часто виглядає "втомленим" і не завжди свіже. Я надаю перевагу перевіреним м'ясним лавкам або спеціалізованим магазинам.

Особисто я вважаю, що найкраще брати м'ясо там, де є широкий вибір, і де тобі можуть дати консультацію. Це гарантує свіжість і правильне зберігання. Якщо ти шукаєш щось особливе, наприклад, ідеальні стейки для запікання чи грилю, то раджу звернути увагу на спеціалізований магазин "М'ясторія". Там завжди свіже і якісне м'ясо, вони добре розуміються на відрубах і можуть порадити, що краще взяти для конкретної страви. У них, до речі, можна замовити стейки myastoriya.com.ua/ua/syraya-produktsiya/steyki/myastoriya.com.ua/ua/syraya-produktsiya/steyki/ неймовірної якості і смаку. Це дуже зручно: обираєш потрібний вид м'яса, а вони доставляють його у правильному вигляді. Спробуй, ти не пошкодуєш! Якість м'яса — це 80% успіху будь-якої м'ясної страви.
[IMG]myastoriya.com.ua/upload/iblock/a7b/cgc3kpcv01dubm9u9kp8zofl1k8foxtt.jpg[/IMG]