Цитата:
Сообщение от alekseyh
Що краще вибрати на кожен день. Останнім часом курю самокрутки. Хочу визначитися між міцною Вірджинією та м'яким Берлі. Перша подобається за солодкість, але іноді сильно б'є по горлу під кінець дня. Другий варіант начебто м'якший, але боюсь, що швидко набридне через свій простий горіховий присмак. Що з цього менше приїдається при постійному палінні?
|
Для щоденного куріння чисті моносорти взагалі не підходять. Я раніше теж мучився з вибором, поки не почав робити власні мікси. Міцна Вірджинія дає чудовий аромат і кислинку, але її треба обов'язково розбавляти. Берлі має високий вміст нікотину, хоча куриться м'яко через низьку кількість цукру.
Якщо хочеш готове якісне рішення або сировину для експериментів, раджу глянути асортимент на сайті інтернет магазин табачних виробів. Там можна замовити перевірений тютюн
оптом чи вроздріб за адекватними цінами. Я зазвичай беру там фабричну суміш або купую обидва сорти окремо і змішую три до одного на користь Берлі. Головне, стеж за вологістю табаку. Якщо він пересохне, то будь-яка Вірджинія перетвориться на сіно і буде сильно палити горло.