Показать сообщение отдельно
Старый Вчера, 22:13   #1
Erratum
Избранный

Поблагодарили 0 раз(а) в 0 сообщениях
Вес репутации: 157
Erratum на пути к лучшему
По умолчанию Re: Як швидко покращити українську для роботи?

Думаю, за умови регулярної практики це цілком досяжна мета. Не варто чекати, поки знання стануть ідеальними, перш ніж починати говорити. Краще поступово використовувати українську щодня, а помилки сприймати як нормальну частину процесу. Я свого часу теж вирішила займатися з викладачем індивідуально. Репетитора української мови знайшла через Teachme https://teachme.expert/repetytory/ukrainian. Одразу розповіла про свою мету, тому ми не витрачали багато часу на теми, які мені не були потрібні. Основний акцент зробили на розмовній практиці, робочій лексиці та діловому листуванні. Займалися двічі на тиждень, а між уроками я намагалася більше спілкуватися українською та читати робочі матеріали. Викладач спокійно виправляв помилки й пояснював, як краще сформулювати думку. Завдяки цьому поступово зник страх говорити, а під час робочих зустрічей стало набагато легше підтримувати розмову. Думаю, для дорослої людини індивідуальний формат є хорошим варіантом, якщо потрібно отримати результат у відносно короткий термін.
Erratum вне форума   Ответить с цитированием