Показать сообщение отдельно
Старый 01.02.2010, 11:11   #789
kinder
Профи

Поблагодарили 2 раз(а) в 2 сообщениях
Вес репутации: 309
kinder на пути к лучшему
По умолчанию Ответ: Выборы - 2010

Юлія Тимошенко візьме участь у публічних теледебатах

Кандидат на посаду Президента України Юлія Тимошенко сьогодні візьме участь у публічних теледебатах на Першому національному каналі, які відбудуться згідно з календарним планом, затвердженим Центральною виборчою комісією.

Згідно з частиною 5 статті 62 Закону "Про вибори Президента України", теледебати повинні відбутися за п’ять днів до дня повторного голосування між 19 та 22 годинами у прямому ефірі на Першому національному каналі Національної телекомпанії України. Захід фінансується за рахунок коштів, виділених з Державного бюджету на проведення виборів Президента.

Юлія Тимошенко неодноразово закликала свого опонента у другому турі взяти участь у публічних дебатах, але Віктор Янукович завжди відмовлявся від її запрошення.

"Я думаю, що нам взагалі потрібно, щоб весь виборчій процес був демократичним, чесним, конкурентним, і для того, щоб не було різниці в декілька голосів, потрібно виконати ці умови Закону "Про вибори Президента" і, до речі, демократичну світову практику – обом кандидатам в Президенти прийти на дебати. Я вважаю, що дебати – це єдиний засіб в спокійній обстановці на очах у всієї України, щоб кожен кандидат в Президенти сказав про те, як він бачить майбутній шлях. Я гарантую, що я прийду, і я переконана, що опонент, якщо він здатний жити за демократичними правилами, він теж прийде. І якщо будуть дебати, то не буде різниці в 1-2% - я думаю, різниця буде дуже суттєва між тим, хто переможе і тим, хто не переможе", - впевнена Юлія Тимошенко.
kinder вне форума   Ответить с цитированием