Показать сообщение отдельно
Старый 02.02.2010, 08:53   #3
spasatel
Местный

Поблагодарили 1 раз в 1 сообщении
Вес репутации: 299
spasatel на пути к лучшему
По умолчанию Юлія Тимошенко:доки правитиме влада грошей,справедливості не буде

Кандидат на посаду Президента Юлія Тимошенко не виключає, що перемога її опонента на президентських виборах призведе до нового розподілу стратегічних державних підприємств та родовищ корисних копалин державної власності, зокрема НАЕК "Енергоатом" та шельфу Чорного моря.

"Я зупинила це, але відповідь на питання - скільки місяців протримається скасування цих постанов, коли він прийде до монопольної, абсолютної, беззаперечної влади? Відповідь буде одна: декілька місяців, і ми з вами як країна не будемо мати стратегічної власності, яка має назву "Енергоатом", - сказала Юлія Тимошенко сьогодні під час теледебатів на Першому національному каналі, нагадавши, що саме за часів прем’єрства Віктора Януковича уряд ухвалив рішення про тіньову приватизацію НАЕК "Енергоатом".

Юлія Тимошенко також нагадала про незаконну передачу в довгострокову оренду шельфу Чорного моря, розробка родовищ якого дозволила б забезпечити енергетичну незалежність країни.

Чинний Прем'єр-міністр додала, що саме під час теледебатів планувала передати відповідні постанови Віктору Януковичу і таким чином нагадати йому про його нечесну політику відносно України.

"Я повернула державі шельф Чорного моря, вигравши багато судів, але в той же час я можу сказати, що я як Прем'єр-міністр дуже часто частину судів і програвала, тому що править не закон, не Конституція, а влада грошей. І до тих пір, поки влада грошей в державі буде правити, ми ніколи з вами не знайдемо справедливості. Я хочу поставити їх на місце", - зазначила Юлія Тимошенко.

Кандидат в Президенти також хотіла нагадати своєму опонентові про контракти, укладені людьми з його оточення, про постачання природного газу в Україну через посередництво "Росукренерго", які їй у важких умовах вдалося анулювати та перейти на прямі угоди та ринкову формулу утворення ціни на природний газ.

На думку Юлії Тимошенко, критика з боку її опонентів щодо нових газових контрактів, а також заходів економічної політики свідчить про їх бажання повернутися до влади не задля "створення України для людей", а для того, "щоб володіти, ділити і забирати майно".

"Я хочу захистити вас, я можу захистити вас від них, але я не зможу захистити вас від вас самих, якщо ви будете робити вибір на користь тих людей, які так поводяться з вами, з вашої власністю, з державою", - підкреслила Юлія Тимошенко.
spasatel вне форума   Ответить с цитированием