Показать сообщение отдельно
Старый 02.02.2010, 08:55   #4
spasatel
Местный

Поблагодарили 1 раз в 1 сообщении
Вес репутации: 299
spasatel на пути к лучшему
По умолчанию Юлія Тимошенко не допустить будівництва "обхідних" газопроводів

Кандидат на посаду Президента Юлія Тимошенко вважає неприпустимою участь України у будівництві газопроводу "Північний потік" у складі міжнародного консорціуму.

"Коли я почула заяву кандидата в Президенти Януковича, що він буде приймати участь від імені України в побудові "Північного потоку", я була просто шокована, тому що це є пряма зрада національних інтересів України", - заявила Юлія Тимошенко сьогодні під час теледебатів на Першому національному телеканалі.

Керівник уряду нагадала, що проект "Північний проект" передбачає будівництво газопроводів в обхід України. "Ми як уряд б’ємося останніх декілька років, щоб Україні залишилося право транзиту газу, який видобувається в Росії, в Казахстані, в Узбекистані, Туркменістані через територію України в Європу. Щоб ми мали можливість заробляти кожен рік 3 млрд. доларів мінімум, а "Північний потік" позбавляє Україну всіх обсягів такої роботи", - пояснила вона.

"Коли Янукович заявив, що він буде брати участь в будівництві "Північного потоку", то я зрозуміла, що або він не знає, що це таке, як завжди… таке буває в нього. Він навіть назвав кращих представників Західної України геноцидом народу, попутавши це з генофондом. Тому, може, і "Північний потік" попутав… Але такі заяви кандидата в Президенти говорять про те, що він зовсім не розуміє, яка політика є на користь України і яка політика відповідає національним інтересам нашої держави", - підкреслила Юлія Тимошенко.
spasatel вне форума   Ответить с цитированием